Desde 1972

Instal·lacions
Fixes

Museïtzació de les Muralles d ́Eivissa

“Dalt Vila, Baluard Sant Pere i Baluard Sant Jaume”, inaugurat el mes d’abril de 2003. En aquesta 1a fase SONO ha realitzat el projecte de museïtzació a l’aire lliure i proposta museogràfica de preparació per a la visita d’aquest espai, patrimoni de la humanitat, amb el seu partner, Taller de Projectes de la Universitat de Barcelona.

El projecte marca i senyalitza tres grans rutes de circulació, interconnectades entre si pel interior del recinte emmurallat. A més a més inclou la creació d’un Centre d’interpretació, que s’ubicarà a l’edifici de la Cúria en el què es va instal·lar un videowall amb producció de vídeo, un punt de consulta interactiu i elements escenogràfics.

L’agost de 2007 SONO porta a terme la intervenció museística al Baluard de Sant Pere, un dels principals espais de defensa del recinte emmurallat de Dalt Vila. En aquest es mostren al visitant diversos audiovisuals documentals sobre la construcció en el segle XVII de la muralla i un altre virtual descriptiu de la càrrega d’un canó. Al Baluard de Sant Jaume i en els seus casamates nord i sud, s’han recreat els ambients quotidians d’un cos de guàrdia espanyol del segle XVII, amb les reproduccions fidels i a escala d’uns canons giratoris. Un panell electrònic interactiu reforça la didàctica de la intervenció. Mòduls interactius de gran mida ens mostren diferents peces d’artilleria.

Serveis Realitzats: Realització projecte executiu, instal·lació i producció de continguts.

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat