Desde 1972

Instal·lacions
Fixes

Exposició de L’amb “Metròpolis Barcelona” Al Disseny Hub

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) confia en Sono com a pro- veïdor audiovisual pel disseny i instal·lació d’aquesta mostra que pot visitar-se fins al 25 d’abril de manera gratuïta.

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) és l’administració supramunicipal que, en el seu àmbit d’actuació de 36 municipis, incloent-hi Barcelona, té competències en urbanisme, espai públic, transport i mobilitat, gestió de residus, cicle integral de l’aigua i promoció econòmica, entre altres serveis.

Amb l’objectiu de fonamentar el debat en la ciutadania en torn al nou projecte de Pla Director Urbanístic Metropolità (PDU), l’exposició ofereix una mirada diferent cap als canvis enregistrats per l’àrea metropolitana de Barcelona des de l’entrada en vigor del Pla de 1976.

Quina millor manera de mostrar aquesta visió de una forma dinàmica i impactant que a través de la tecnologia audiovisual. Per això AMB ha recorregut a Sono, que s’ha encarregat del disseny dels sistemes audiovisuals, de control i dades i de les infraestructures d’enllaç associades. Sono, amb un ampli estoc d’equipos de vídeo i audio, proporciona també el lloguer del material audiovisual, la instal·lació i la programació del sistema de control i de les sincronitzacions entre les diverses fonts.

L’exposició compta amb 19 zones conceptuals, entre les que hi destaquem el “Núvol audiovisual” (zona 4) amb 10 pantalles de projecció muntades sobre bastidors penjants inclinats. La imatge d’aquest núvol està sincronitzada amb un vídeo mapping que projecta sobre la maqueta de l’àrea metropolitana (zona 1).

Parlant de la tecnologia audiovisual emprada podem dividir en:

Sistema de visualització: 11 projectors 3xLCD (Panasonic), 16 iPad, 1 Videowall 2×2 55”, 18 pantallas LCD de 23” (HP) y 12 pantalles LCD de 40” (Samsung), a més de 1 pantalla interactiva de 42” (Philips) i una altre de 19” (Elo) per interactuar amb el videowall.

Sistema de reproducció: S’han instal·lat 37 reproductors d’estat sòlid Full HD (10 d’ells destinats a la zona del núvol que envien senyal sincronitzat a 10 projectors) i 3 reproductors de resolució 4K ( BrightSign). Amb Watchout gestionem les sortides al videowall i el video mapping de la maqueta que es sincronitza amb la imatge del núvol.

Sistema d’àudio: diversos sistemes coordinats pel fons de l’exposició y les diferents zones concretes (JBL, Yamaha, Bose…).

Sistema de control: Tot està ges- tionat de forma centralitzada per un sistema amb control LAN i con- trol de corrent (Crestron). Aquest sistema permet l’automatització, apagat i encesa de la sala, així com la gestió remota, el telemanteniment i el bolcat de continguts.

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat