Desde 1972

Events

5È Sopar Solidari – Fundació Portaventura

L’esdeveniment s’emmarca en la seva estratègia de responsabilitat social corporativa (RSC) i ha recaptat 82.000 € per a la lluita contra la malaltia d’Alzheimer.

El Sopar Solidari ha aconseguit un any més augmentar la seva participació.

Aquesta 5a edició ha reunit al Centre de Convencions de Port Aventura a més de 1.000 comensals, entre empresaris, polítics, periodistes i representants d’ONG i del tercer sector.

Per aquest acte benèfic, la fundació ha comptat amb Sono com a proveïdor de serveis audiovisuals:

Muntatge, producció tècnica i regidoria de l’esdeveniment

Lloguer de pantalles de leds i d’equips de gestió de vídeo, àudio i il·luminació

Gravació, retransmissió i realització en directe

L’escenografia de l’esdeveniment s’ha construït amb pantalles de leds gegants, sense necessitat d’incorporar elements gràfics fixes impresos o de fusteria.

Un gran muro de leds Absen A7 de 10×3 metres servia de fons d’escenari. A més de contextualitzar cada part de l’acte amb el seu disseny i continguts, la pantalla aportava efectes espectaculars per a les diferents actuacions.

Als laterals de l’escenari, Sono va instal·lar altres dues pantalles de leds Absen A7, però en format vertical, de 4 m d’amplada per 4,5 d’alçada. Amb elles es podia seguir la realització en directe de l’esdeveniment, que aquest any ha repartit la seva recaptació en 3 entitats que lluiten contra la malaltia d’Alzheimer: Fundació Pasqual Maragall, Associació D’Alzheimer Reus i Baix Camp i Fundació Villablanca – Grup Pere Mata

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat