SONO suma 16 edicions com a proveïdor audiovisual oficial del Festival de Sitges. Aquesta edició ha mantingut les projeccions i activitats paralel·les als espais habituals, sent l’hotel Meliá Sitges l’espai principal. Sam Neil, Patrick Wilson, Aaron Paul, Maribel Verdú, Nikolaj Coster-Waldau, Asia Argento o Pupi Avati van ser alguns dels noms que es van passejar per la catifa de l’auditori del Meliá Sitges.

Lloguer d’equips i servei d’assitència tènica audiovisual

Per a la posada en escena, SONO ha proporcionat equips per a la presentació sobre escenari basats en sistemes de gestió de pantalles Encore ME, gestionada per taula de control Folsom SC de BARCO. Es va donar cobertura d’àudio amb una desena de caixes acústiques L’Acoustic i NEXO, facilitant microfonia, així com el rack de premsa per a seguiment de les presentacions. Es completarà la il·luminació de la sala amb projectors de llum convèncional, canons de seguiment KORRIGAN-HMI 1200 i focus mòbils de led.

De la mateixa manera, la sala Tramuntana, es va equipar al complet amb equips de video, audio i il·luminació. L’espai Brigadoon va comptar amb projector LCD Panasonic PT-Ez570E HD de 5.000 lúmens, instal·lánt-se pantalla de projecció de 4 x 2,25 metres en format 16:9 i sistema d’ àudio 5.1. També es va fer projecció sobre pantalla de 4,47 x 2,60 metres con un LCD PANASONIC de 5.000 lúmenes a l’àrea del Cinema a la Fresca. Les zones Jardín, cinema Retiro, cinema Prado es van cobrir amb sistema d’àudio i vídeo amb set de monitors i pantalles LCD de 60” o similares.

Aquest any, l’entrada del Meliá Sitges també va comptar amb instal·lació de pantalla LED de 45 tiles per a la distribució dels continguts del propi festival.