Desde 1972

Events

Vodafone al MWC

Pantalles LED corba i circular per al CIO Forum i l’stand de Vodafone al MWC

El CIO Forum és un esdeveniment pa- ralel al MWC que Vodafone organitza amb la intenció de facilitar una sessió trobada formativa i de networking entre els màxims representants tant d’administracions com d’empreses privades. Els directius a més aprofiten per conèixer les darreres propostes i solucions presentades per la companyia.

Sono Tecnologia Audiovisual va ser el partner AV encarregat de proporcionar els equips i assistència audiovisual tècnica per dur a terme aquest esdeveniment que, en aquesta ocasió, va tenir lloc al Liceu de Barcelona.

Adecuació de pantalles LED per escenari de dues peces

L’escenograifa d’escenari comptava en aquesta ocasió amb dos punts d’atenció. Dues pantalles LED de forma còncava, situades cadasquna d’elles una davant de l’altra, a cada costat de l’espai de forma ovalada. En total, 168 tiles de pantalla LED Absen per a les dues pantalles de 6 x 3,5 metres, amb resolucions arribant als 1536 x 896 px.

A més de proporcionar el lloguer dels equips audiovisuals fent-se càrrec de la gestió de continguts, SONO també va facilitar els equips de monitorarge per als ponents, la iluminació i tots els equips de so per completar l’esdeveniment. E

n total, 10 micros sense cables de diadema més dos de mà i amb una vintena de caixes acústiques entre les principals i subwoofers. Per a la il·luminació es van utilitzar sis focus mòbils Ruby Beam i 40 barres LED Lumipix Prolights, més 10 Par LED wifi.

Pantalla LED circular per a l’stand de Vodafone al MWC

Vodafone també va tenir presència al MWC amb un stand que allotjava en la seva part central una pantalla LED circular formada per 222 mòduls de 4,8 dot pitch i amb mides de tres metres d’alt per sis de diàmetre. Continguts reproduïts amb resolució de 3.848 x 624 píxels i amb font de video gestionada a través de Watchout.

Es van instal·lar també dos inputs de video externs per reproduir les actuacions musicalsen directe que es duien a terme a la vegada als stands d’Ericsson i Huawei i que van ser transmesses i reproduïdes quasi en temps real gràcies a la tecnologia 5G desenvolupada per Vodafone.

Sono es va fer càrrec també del lloguer i la instal·lació de 32 monitors LCD en mostradors de l’stand i sales de reunions, programant i gestionant l’esdeveniment durant els quatre dies que va durar el Mobile.

Una cita, la d’enguany, que ha tancat amb rècord de 109.000 assistents. El saló internacional de mòbils i tecnologia tornarà a Barcelona en 2020 del 24 al 27 de febrer, tal i com ja ha confirmat la organització.

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat