Desde 1972

Events

VI Edició Premis Esteve A Madrid

Pantalla de leds d’alta resolució, video mapping i streaming per a una vistosa posada en escena al Palacio Neptuno de Madrid.

ESTEVE va celebrar la 6ª edició dels seus reconeguts premis “Units per l’Atenció al Pacient” i Beca d’Innovació en Salut “Atenció Sanitaria al Pacient Crònic” a Madrid. El Palacio Neptuno va ser el venue escollit i Sono l’encarregat dels serveis audiovisuals i del lloguer d’equips per aquest esdeveniment.

La gala d’entrega, presentada per la periodista Esther Vaquero i que va comptar amb la presència de representants del Ministeri de Sanitat i de la Comunitat Autònoma de Madrid, es va desenvolupar en diversos espais del Palacio Neptuno: la sala Venus, la sala Eunice i la sala Calipso, que van acollir als 340 assistents a l’acte.

Sala Venus

En la sala principal es va desplegar una cridanera posada en escena basada en tecnologia audiovisual i il·luminació espectacular. La presentadora va conduir l’esdeveniment des d’un faristol amb pantalla integrada (un monitor de 60’’ en format vertical) que mostrava el nom dels ponents i altres dades rellevants.

Sobre l’escenari, amb suport de peu, Sono va instal·lar una pantalla de LEDs Absen A3 Pro de 6×3 metres, que per la seva alta resolució de 3,9 mm, proporcionava una imatge excel·lent dels diferents continguts: vídeos, imatges, presentació amb informació en text dels diferents projectes… Per salvar les nombroses columnes de la sala Venus, Sono va distribuir 5 monitors de 50’’, garantint així la correcta visualització per part de tots els assistents.

Un espectacle de mapping dance va posar el fermall final a la gala. Aquí, es va coordinar la pantalla de LEDs com a fons d’escenari amb una projecció llançada des d’un Christie Roadster HD14K-M, de 14.000 lúmens. Amb aquesta combinació de tecnologia, vam aconseguir un efecte d’immersió en les ballarines que protagonitzaven l’espectacle.

Altres espais

Situada a la part de dalt de la sala Venus, la sala Eunice es va emprar per a la realització d’una recepció especial amb els membres dels jurats i finalistes, moments abans d’iniciar la gala d’entrega dels Premis. Aquest espai es va dotar de sistema de so d’última generació que va permetre a tots els invitats seguir la cerimònia. El sopar de gala va tenir lloc a la sala Calipso, que Sono va equipar amb una il·luminació espectacular.

Servei de Streaming per l’esdeveniment

Sono va facilitar també la gravació i la retransmissió en directe via streaming de tot l’esdeveniment.

Els Premis ESTEVE són una referència en el sector healthcare. Aquesta VI edición ha estat un èxit de participació, amb un total de 251 projectes presentats a les distintes categories convocades en tres àrees: Mèdica, Farmacéutica, Infermera i Beca.

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat