Desde 1972

Events

V Simposi Esteve En Analgèsia

L’empresa farmacèutica va confiar en Sono com a proveïdor dels serveis audiovisuals per aquest esdeveni-ment del sector de la salut.

Els serveis oferits van incloure el lloguer dels equips audiovisuals i el seu muntatge, a més a més de la regidoria i assistència tècnica durant les 2 jornades del simposi al Palacio Cibeles i el sopar del primer dia al Palacio Neptuno.

Per a la zona Hospitality, on eren rebuts els participants es va instal·lar un videowall 2×2 de pantalles de 55’’ amb marc ultra-fi que juntament amb un tòtem tàctil de pantalla vertical de 46’’, permetia als assistents consultar de manera interactiva el programa i altres informacions sobre l’esdeveniment.

Al interior de l’Auditori, l’escenari estava presidit per una pantalla de leds Absen A3 de 24 m2 (8×3 metres) per recolzar i dinamitzar les ponències i presentacions. La pantalla, amb només 3,9 mm de distància entre píxels, es va muntar amb suport de sol sobre bigues.

Es va emprar un sistema de control Folsom per a la gestió de les diferents senyals (vídeo, presentació, retransmissió…), que s’enviaven a la pantalla de leds i als monitors de referència del escenari, facilitant als ponents el seguiment dels continguts.

Respecte a l’àudio, Sono va instal·la el seu nou sistema de so L-Acoustics Kiva per la sonorització de l’Auditori. La microfonia incloïa 2 micròfons de faristol, 8 sense fils de diadema i u de mà per las preguntes del públic.

Amb una atapeïda agenda, plena de conferències que alternaven amb taules rodones, el simposi estava dedicat al dolor lumbar i als seus tractaments, tenint en compte que un 20% de la població espanyola pateix dolor crònic i el 80% patirà lumbàlgia en algun moment de la seva vida. L’esdeveniment va ser seguit per 300 metges de diferents centres de salut de tota Espanya.

Els assistents es van reunir la primera nit pel sopar de benvinguda al Palacio Neptuno. La il·luminació pròpia de l’espai es va complementar utilizant projectors de leds sense fils i barres de led. A més a més, les parets laterals es van vestir amb la projecció en moviment de la imatge d’Esteve que identifica la seva àrea d’investigació terapèutica en analgèsia.

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat