Desde 1972

Escenografia
televisió

“Tu Cara No Me Suena Todavía” (Gestmusic)

Escenografia audiovisual per al nou talent show d’Antena 3 Televisió.

El nou talent show d’Antena 3, produït per Gestmusic Endemol, manté l’essència i l’estructura de l’escenografia ja utilitzada per a Tu cara me suena, programa del qual Sono es proveïdor de tecnologia audiovisual i al qual també ha prestat assistència en totes les seves edicions.

Material i equip audiovisual utilitzat

El fons d’escenari està compost per nou tòtems verticals de pantalla Barco ILite XP de 6mm: set de 16 tils amb unes dimensions de 0.90 x 3,58 metres i dos de 22 tils amb unes dimensions de 4,93 x 0,90 metres perfectament integrades.

Els dos displays laterals són pantalles de LEDs Absen A3 Pro de 3,9 mm i 9×5 tils que permeten obtenir una qualitat d’ imatge. L’Absen A3 Pro és un panell d’interior fi i lleuger de ràpida instal·lació, amb alt contrast i nivells de negre intensos. La seva calibració de píxels garanteix la precisió del color i la uniformitat de brillantor en tota la pantalla.

A la zona dels arcs, per on entren els participants a l’escenari, s’utilitzen mòduls de LED Curl 320×320 adaptables. En total, seixanta unitats de dues tires. Els 728 mini mòduls que cobreixen les escales d’accés a l’escenari són mòduls de LED Olite 510 distribuïts uniformement entre els graons.

Per últim, per a la taula del jurat s’ha utilitzat un plasma Wall format per 3 pantalles LCD-LED de 46” amb una profunditat de 9,6 cm i una separació entre pantalles de només 3,5 mm

Mosaic de pantalles suspeses

En algunes actuacions es va poder veure un mosaic de quatre pantalles de projecció frontal de diferents mides, suspeses en l’aire, sobre les que apareixien les imatges generades per dos projectors BARCO HDX W20 FLEX, per completar i donar-li més presència audiovisual a la posada en escena.

La seqüela de Tu cara me suena, que es va estrenar el passat 10 de Març, es pot veure els divendres en horari de prime time a Antena 3 televisió. La peculiaritat d’aquest nou format rau en el talent per fer imitacions de grans artistes, aquesta vegada, de participants anònims que aviat deixaran de ser-ho.

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat