Desde 1972

Escenografia
televisió

“Tu Cara Me Suena 6” – Gestmusic

156 m2 de pantalla de LEDs per al nou escenari de Tu Cara Me Suena en la seva sisena edició

Tu cara me suena torna a Antena 3 en la seva sisena edició amb poques variacions quant a format però amb una gran aposta per l’espectacularitat en la posada en escena. En aquesta ocasió, Sono també ha estat el proveïdor escollit, com a especialista en integració de tecnologia audiovisual, aportant tant el lloguer de les pantalles de LED i el material tècnic com el personal d’assistència per a les gravacions i els programes en directe.

Un escenari per el qual s’han utilitzat prop de 156 m2 de pantalla de LEDs de diferents resolucions i distribuides de la següent manera:

2 pantalles laterals de 6 x 3 metres i amb resolució de 3.9 mm per als marcadors

Arc corb còncau central de 16 x 2,5 metres i amb resolució de 4.8mm

Plataformes laterals de les escales d’accès amb diferents mides i resolucions de 4.8 i de 4 mm

Cobertura amb pantalla LEDs flexible pels 11 esglaons corbs convexos, també de diferents mides i resolució de 4 mm Pantalla de LEDs per a la taula del jurat de 3 x 0,5 metres i amb una resolució de 2.9 mm

Construcció abstracta per al fons del jurat amb resolució de 4.8 mm

Pantalla per al fons de la boca d’accès a l’escenari de 2,5 x 2,5 metres amb resolució de 4.8 mm de pixel pitch

El muntatge de les pantalles còncaves i convexes, suspeses en l’aire, ha estat un dels principals reptes tècnics d’aquest projecte. L’extrema delicadesa de la pantalla flexible amb la qual s’ha cobert l’estructura de les escales d’accès a l’escenarii, feta per a la ocasió, també ha suposat un desafiament quant a la instal·lació i la manipulació.

La configuració y gestió del contingut de pantalles inclou en aquesta ocasió el nou processador MCTRL 4K desenvolupat per NOVASTAR que permet la gestió de diverses pantalles de LED de fins a 3840 x 2160 por cada processador.

El personal tècnic de Sono s’encarregarà de donar suport i d’oferir l’assitència tècnica de les pantalles de LED durant els 13 programes previsto per aquesta temporada en una de les opcions televisives amb major audiència per al prime time dels divendres.

*Marques emprades: NOVASTAR, EQC, ABSEN, UNILUMIN

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat