Desde 1972

Events

Top Seat People 2016

Espectacular desplegament audiovisual a l’esdeveniment que va reunir els millors especialistes en Vendes y Postvenda de la marca SEAT.

Procedents de més de 25 països i 3 continents, 200 experts dels concessionaris de SEAT van competir en aquesta 17a edició pels premis a l’excel·lència professional.

Com en anys anteriors, Sono va participar en l’esdeveniment com a proveïdor audiovisual encarregant-se de tots els mitjans tècnics necessaris: des de la producció tècnica, creació de continguts, a la regidoria i realització en directe, passant pel muntatge, gestió i lloguer dels equips audiovisuals.

Varis espais de Barcelona van acollir diversos actes durant dos dies: el Palau de Congressos de Catalunya, el restaurant La Dama del Paraguas, on va tenir lloc el sopar de benvinguda, i el Castell de Sant Marçal, on va culminar l’esdeveniment amb la cerimònia de lliurament de premis.

Les proves es van desenvolupar al Palau de Congressos de Catalunya. Fins a 7 pantalles de 80’’, 14 portàtils, impressores, equips de so i il·luminació van donar suport a les sessions de briefing tècnic i competició. Per la retransmissió en directe es va fer servir un ràdio enllaç que permetia fer-ho sense fils per a no entorpir el desenvolupament de les proves. Com que era un esdeveniment internacional i multilingüe, es van incorporar equips de traducció simultània per superar les barreres idiomàtiques.

Al Castell de Sant Marçal, el sopar de gala i lliurament de premis van posar el fermall final a un esdeveniment ple de reptes i emocions. Una gravació amb drone va enregistrar l’arribada dels participants, aconseguint espectaculars imatges aèries del còctel i de l’espectacle de correfocs als jardins del castell.

Dins de l’espai, ja a la sala, l’escenari estava presidit per una pantalla de leds gegant de 8×3 metres. Gràcies a la seva resolució de 3,9 mm de píxel pitch, la pantalla Absen A3 Pro proporciona una gran qualitat d’imatge fins i tot a curta distància, per això és perfecta per aquest tipus d’esdeveniments.

La il·luminació és un altre aspecte a destacar de l’esdeveniment de SEAT. L’exterior del castell es va ambientar amb lluminàries que acolorien els jardins, les façanes i l’estanc. A l’interior, gràcies a la il·luminació, es van diferenciar els temps de la gala: convencional pel sopar, i espectacular pel lliurament de guardons i actuacions musicals.

Sono va ser responsable també de la creació dels continguts audiovisuals i grafismes (vídeos, cortinilles, presentació keynote…), així com de la grvació i edició dels vídeos resumen de l’esdeveniment.

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat