Desde 1972

Events

Sopar de Gala 100 Aniversari Titanlux

Sincronització d’esfera de vídeo-led amb pantalla de gran format per al sopar de gala aniversari de Titanlux

La coneguda marca celebrava els seus 100 anys d’història i buscava crear una atmosfera i ambient únic per una data tan assenyalada. Conjuntament amb l’agència Soulmate Barcelona, Sono es va encarregar de facilitar la consultoria tècnica necessaria per donar resposta a les exigències audiovisuals que requeria l’esdeveniment.

Pantalla led de 4,8 de pixel pitch

En l’escenari es va instal·lar pantalla de LEDs de 55 m2 de 4.8 mm de pixel pitch. Aquesta gran pantalla era l ́únic fons escenogràfic de l’escenari. Es va utilitzar sistema de control Encore per a la distribució i gestió de diversos continguts en base a diferents formats. Els continguts de la pantalla anaven sincronitzats a la vegada amb la senyal que s’emetia a través de l’esfera, una estructura circular de vídeo-led penjada del sostre d’1,2 metres de diàmetre, el que permetia donar continuitat al llenguatge narratiu de l’esdeveniment.

Quant a il·luminacio es van utilitzar 10 projectors robotitzats, 28 projectors RGB amb bateria i 20 projectors wash, 16 projectors traçadors més un canó de seguiment, amb els quals es donava al conjunt arquitectònic de la sala un to cromàtic en sintonia amb els diferents videos visualitzats a pantalla i a l’esfera led.

Un dels aspectes més complicats va ser aconsegui adequar una correcta sonorització per a l’espai que per les seves característiques va requirir d’instal·lació d’estructura de rigging per a la instal·lació d’àudio amb arrays L+R més Frontfill. Es va utilitzar sistema de delays de so a mitja sala, a més d’intercoms i microfonia per a les diferents ponències.

La programació dels efectes tant per a la iluminació de l’escenari, com de la zona de comensals i l’arquitectural de la sala també va anar també a càrrec de Sono.

L’esdeveniment es va celebrara la sala oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) reunint al voltant de 700 persones.

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat