Desde 1972

Events

Sopar Benèfic ‘Somos Uno’

Retroprojecció de 30.000 lúmens sobre pantalla de 7×4 metres per l’acte organitzat per Invest for Children

La cinquena edició del sopar benèfic ‘Somos Uno’, celebrada al camp de l’RCD Espanyol, ha comptat, un any més, amb la presència de Sono com a proveïdor de serveis audiovisuals per a un esdeveniment amb l’objectiu de recaptar fons per a la inserció laboral d’Aura Fundació, a la investigació per a la prevenció de l’Alzheimer i al nou Cancer Center infantil de l’Hospital de Barcelona.

Per a la visualització del contingut es va utilitzar una pantalla de 7,62 x 4,42 metres retroprojectada amb un Christie Boxer 4K de 30.000 lúmens suspensa a 8 metres d’altura. Per al correcte seguiment de l’esdeveniment per part dels assistents, es va dur a terme realització a tres càmeres i es va sonoritzar des de l’escenari central amb frontfill LA Acústics i monitors d’escenari. La sonorització des de pantalla es va fer amb dos array de Meyer Sound. També es va proporcionar la il·luminació de l’escenari i els efectes sobre el públic amb focus Mithos de Clay Paky.

L’esdeveniment, que va congregar més de 1.000 persones, va ser amenitzat pels artistes Santi Millán i Javi Sancho. A més dels espectacles, els assistents van poder participar en un sorteig amb premis exclusius que, en alguns casos, van ser cedits a la pròpia Aura Fundació.

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat