Desde 1972

Events

Solucions Audiovisuals per a Estands a Fitur

Sono participa a #Fitur2016 com a proveïdor audiovisual de diverses agències i dissenyadors d’estands.

La participació en fires i salons és una potent eina de màrqueting, però suposa també el gran desafiament d’aconseguir un estand amb el qual impressionar als visitants i destacar sobre la competència.

Per als professionals del turisme, la cita ineludible és sense dubte Fitur, que ha celebrat a Madrid la seva edició número 36 i a la qual tots els expositors desitgen atraure als assistents i als potencials clients.

Com en anys anteriors, Sono ha aportat solucions audiovisuals personalitzades a multitud d’espais, treballant mà a mà amb dissenyadors, constructors d’estands i agències de comunicació. Sono ha proporcionat el lloguer d’equips audiovisuals per a estands, la instal·lació i l’assistència tècnica, aportant també serveis de consultoria, disseny audiovisual i edició de vídeo.

Un exemple és l’estand de Meliá Hotels International, premiat com un dels millors estands a Fitur 2016. Un estand que, des del punt de vista tècnic, conjugava la pulcritud d’un videowall de marc ultrafí amb una producció de vídeo interactiva, invitant als participants a divertirse amb una aplicació basada en Kinect i desenvolupada per Blow Factory.

L’estand de Brasil comptava també amb l’última tecnologia aportada per Sono, concretament varis monitors interactius multitàctils i 4pantalles de leds de 2,6 mm de pixel pitch, amb una resolució espectacular, un dels últims productes que amplien l’estoc de lloguer de pantalles de leds de Sono.

Castella i Lleó va oferir un estand molt elegant, dotat de diversa tecnologia audiovisual: pantalla de leds, videowall 3×3 de 55’’, càmeres HD, pantalla de 80’’ i més de 20 pantalles de 42’’.

Altres espais d’exhibició destacables són l’estand de Balears, Castella La Manxa, Espanya i del Magrama.

La Fira Internacional de Turisme, Fitur, ha assolit un rècord històric d’assistència, amb 232.000 visitants, y ha comptat amb la participació de més de 1.600 empreses de 165 països.

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat