Desde 1972

Instal·lacions
Fixes

Sistema Sense Fils Audiovisual per a la Rabasf

Sono ha portat a terme la integració d’un sistema audiovisual de presentació en la Sala de Juntes de la seu, el Palacio de Goyeneche de Madrid.

La Reial Acadèmia de Belles Arts de San Fernando necessitava actualitzar la sala de juntes per poder realitzar-hi presentacions d’imatge fixa, vídeo i àudio. Amb aquest objectiu, Sono ha dissenyat i implementat un sistema audiovisual que permet distribuir els continguts a 5 monitors LED Samsung de 55, 47 i 42 polsades. Totes les pantalles tenen una resolució nativa de 1920×1080 píxels. La instal·lació inclou també un sistema de so amb micròfon de faristol i un ordinador des d’on es gestionen les presentacions.

Des del punt de vista de la instal·lació, era necessari respectar la distribució de l’espai i el caràcter acadèmic de la sala. Per evitar cables entre les pantalles i l’atril, la integració s’ha realitzat amb transmissió sense fils d’HDMI i àudio embegut. A l’hora d’integrar les pantalles a les taules nobles s’ha requerit adaptar els suports. Així les pantalles queden penjades sense tocar el sòl amb un resultat net i elegant.

La RABASF, creada al 1752 en plena Il·lustració, és la institució artística de més llarga trajectòria a Espanya. La seva missió és l’estudi, la difusió i la protecció de les arts i el patrimoni cultural.

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat