Desde 1972

Events

Serveis Audiovisuals Per A Mentes Brillantes 2016

Sono va patrocinar, com a proveïdor audiovisual de l’esdeveniment, el congrés de Mentes Brillantes a Madrid

En col·laboració amb El Ser Creativo, agència organitzadora de l’esdeveniment, Sono ha patrocinat la setena edició del congrés, encarregant-se dels serveis audiovisuals i la regidoria tècnica de l’esdeveniment. El principal element de l’escenari central era un cub de projecció format per 4 pantalles de 5 x 3 m. sobre les quals es realitzava la gestió de diferents senyals de vídeo: retransmissió, vídeos, presentacions i imatges. Per això Sono ha emprat 4 projectors Christie Roadster de 14.000 lúmens i un sistema de presentació Barco Folsom Encore.

Durant dos dies, 21 experts nacionals i internacionals han exposat al Teatro Circo Price de Madrid les seves teories i coneixement en diferents àmbits de rellevància social com ara l’educació, la creativitat, la innovació i la tecnologia. Per eliminar les barreres idiomàtiques i garantir l’accessibilitat al contingut de l’esdeveniment, Sono ha proporcionat un sistema de traducció simultània amb 1.000 receptors digitals i 2 cabines (castellà-anglès i anglès-castellà).

El sistema de so es va dissenyar per cobrir de forma homogènia tot l’espai. S’han emprat equips L’Acoustics Kiva amb taula d’àudio Digico SD8 de 32 canals. Completen el sistema 12 micròfons sense fils Shure, 10 de diadema pel presentador i ponents, i 2 de mà de back-up.

Sono s’ha ocupat també de la il·luminació, estructures de truss i dels equips audiovisuals per a la sala de premsa.

Mentes Brillantes s’ha convertit en un congrés de referència en el terreny de la innovació social. En la seva setena edició, 1.000 persones han assistit cada dia a les conferències programades, a més a més de les que han seguit l’esdeveniment via streaming, accessible des de qualsevol part del món.

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat