Desde 1972

Instal·lacions
Fixes

Sales De Reunions: Nova Seu Corporativa De Gore-Tex

La integració audiovisual de les noves oficines inclou 15 sales i un sistema de cartellera digital.

La multinacional nord-americana WLGore & Associates, coneguda per la seva marca de roba i sabates, Gore-Tex, ha traslladat la seva seu a Barcelona al centre de la ciutat, a un edifici de la zona de Glòries.

A través de AOS Spain, Sono s’ha encarregat del projecte d’integració audiovisual a la nova seu. Els treballs inclouen: la consultoria audiovisual des de l’inici del projecte; disseny de la instal·lació; subministrament d’equips nous i des – muntatge, trasllat i custodia dels equips del client a reutilitzar; instal·lació, configuració i programació de les 15 sales de reunions (3 d’elles panelables emplafonades i convertibles en una de més gran i una altra de videoconferència) i un sistema de digital signage o cartellera digital.

Entre la tecnologia audiovisual utilitzada, destaquem sistema de projecció Epson, monitors professionals Sharp i Samsung, sistema de so amb altaveus JBL i microfonia Shure.

Facilitat d’us i control total per part de l’usuari

Per aquesta instal·lació d’alt valor tecnològic, el client necessitava garantir la facilitat d’ús i de gestió a l’usuari final, així como obtenir una instal·lació neta, evitant que es veiessin cables i adaptadors.

Un sistema de control Creston d’última generació, amb matrius d’àudio i vídeo incloses, ofereix control total als usuaris de les sales i permet la transmissió de vídeo Full HD i àudio a través de categoria, sent possible allargar les senyals fins a 100 m. Gràcies al sistema de reserva de sales Crestron Fusion, el client pot gestionar de manera ràpida i senzilla la disponibilitat dels espais.

Una vegada a la sala, l’usuari controla tots els sistemes audiovisuals, o bé des d’una pantalla tàctil sense fils de 10’’ en el cas de les sales principals, o des d’una pantalla més petita integrada en la pròpia caixa de connexions en altres sales més senzilles.

Totes les sales incorporen caixes de connexions amb cable retràctil. Aquesta funcionalitat posa a disposició de l’usuari tots els cables necessaris per a connectar-se al sistema audiovisual, permetent a la vegada tenir la taula totalment lliura d’aquells cables que no es troben en ús.

Per homogeneïtzar el sistema de con – trol amb altres oficines internacionals de Gore, s’ha adaptat la interfície, que compta amb un disseny senzill i comprensible, permetent governar la sala de reunions en només un parell de clics.

Sistema de presentació col·laborativa

A través del sistema Air Media l’usuari pot connectar-se via wifi al projector per mostrar presentacions, sense necessitat de cablejat. Aquest sistema de presentació sense fils permet connectar fins a4 usuaris simultanis i realitzant una partició de la imatge per donar-los cabuda a la pantalla.

Digital signage o cartellera digital

A més de les diferents sales, Sono ha implementat un sistema de cartellera digital amb pantalles Samsung, que amb el sistema Magic Info Lite facilita la gestió de continguts d’imatge i vídeo així com automatizació de l’encès i l’apagat dels dispositius directament des de la xarxa local.

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat