Desde 1972

Events

Retail & Brand Experience World Congress

Passadís d’esferes kinect pel Retail & Brand Experience World Congress

Sono Tecnologia Audiovisual va instal·lar un total de 65 esferes LED kinect que donaven la benvinguda als visitants al recinte de la Fira Gran Vía de l’Hospitalet, a Barcelona, amb motiu del congrés mundial de Retail & Brand Experience celebrat aquesta setmana.

Tecnologia audiovisual en moviment

Les esferes LED kinect permeten crear configuracions en moviment sincronitzant el ball de les pròpies esferes amb textures i imatges que, per aquesta ocasió, es visualitzaven a una parrilla LED col·locada al sostre del passadís d’accés al pavelló. Així, el visitant, en el moment d’accedir al recinte es sumergia d’inici en una atmosfera dinàmica i envoltant amb tots els elements (llum, imatge, il·luminació i so) en sintonia.

Per el muntatge de l’estructura es va utilizar truss de 8×10 metres i 5 metres d’altura. Es van utilitzar 36 mòduls 1×1 per a la configuració de les parrilles LED Matrix per a la cobertura del sostre. En base a la programació dels diferents pressets, les Matrix oferien diferents combinacions sincronitzades amb les esferes kinect, creant ambientacions diferents pre-programades per a cada moment.

Per al so es van utilitzar 8 caixes L’Acoustic 108P. La il·luminació es va completar amb 8 caps mòbils LED.

Sono Tecnologia Audiovisual es va en-carregar, a més de proveïr dels equips audiovisuals, del muntatge i programació de tota la instal·lació audiovisual i del suport d’assistència tècnica durant els tres dies que va durar la fira.

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat