Desde 1972

continguts
audiovisuals

Recinte Modernista Sant Pau

Sono proveïdor audiovisual per al mapping de Nadal de la façana del Recinte Modernista Sant Pau

Como és tradició per aquestes da- tes, la façana del Recinte Modernista de Sant Pau (c/ Sant Antoni Maria Claret, 167) es cobreix de color i formes geomètriques en un espectacle audiovisual que fa gaudir els barcelonins durant aquestes dates de celebracions nadalenques.

Amb passes cada 30 minuts, les projeccions es poden disfrutar durant els dies assenyalats d’aquestes dates, convertint-se així en una de les principals atraccions de l’agenda nadalenca a la ciutat de Barcelona.

Sota el títol ‘La llum de Sant Pau’, aquest emblemàtic espai modernista de Barcelona ha volgut representar l’arrivada del solstici d’hivern amb un espectacular mapping, celebrant així la imposició del sol sobre l’obscuritat i l’esplendor de la natura que aviat començarà el seu cicle de revitalització de nou.

Projecció, so i il·luminació

Sono, com a especialista en producció audiovisual d’esdeveniments i espectacles audiovisuals, s’ha encarregat de proporcionar, en aquesta ocasió, els equips de projecció, so i il·luminació per donar vida a aquesta representació artística.

Entre els equips audiovisuals utilitzats, dos projectors DLP BARCO HXD W20 FLEX de 20.000 lúmens, amb gestió de continguts en format blending amb dos ordinadors i software Watchout. S’utilitzen a més dos mescladors digitals de 16 canals i tres caixes acústiques. Per a la il·luminació s’han aportat 15 Par Led LUMIPAR amb emissor/receptor gestionat amb wifi.

Homenatge a Lluís Domènech i Montaner

Aquest espectacle ha servit també per homenatjar la figura i obra de l’arquitecte Lluís Domènec i Montaner, impulsor d’aquest espai emblemàtic de valor patrimonial i artístic de la ciutat.

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat