Desde 1972

Events

Proveïdor Audiovisual Per Al MWC 2018 I El 4Yfn

54 m2 de pantalles de LED per als dos escenaris centrals del 4YFN i serveis audiovisuals per als estands del MWC’18

Com a especialistes en integració de serveis audiovisuals, Sono ha estat de nou proveïdors audiovisual pel 4YFN, l’esdeveniment que reuneix el talent emprendor local i internacional en el marc del Mobile World Congress 2018.

En total, 13 espais, entre auditoris, zona workshop, entrada al recinte i altres escenaris i zones adjacents per als quals es va facilitar el lloguer d’equips de video i àudio, a més de l’assistència tècnica tant pels tres dies que va durar l’esdeveniment, del 26 al 28 de febrero a la Fira de Barcelona.

Pantalla de LED de gran format per als auditoris centrals

Per a les ponències dels escenaris centrals, ubicats en els Auditoris A i B, es van instal·lar dues pantalles de LED Absen A3 de 9×3 metres cadascuna. Ambdúes gestionades amb sistema Barco Encore ME i processadors Novastar 4K i Barco Image Pro.

Es va proveïr de sistemes de monitoratge per a referència dels ponents i rack de control a dues càmeres HD per a cada sala. Sono es va encarregar també de sonoritzar ambdós espais amb caixes L’Acoustics i de proporcionar la microfonia inalàmbrica necessària per al correcte seguimient de l’esdeveniment.

Es va facilitar també projector DLP Christie de 14.000 lúmens per a la zona de la Plaça Major i projector Barco de 8.000 lúmens per a la zona Stage C, monitor professional LED de Sharp de 80” per a la zona Discovery, pantalla LED Samsung de 95” i dos més de 50” de recolçament per a la sala Stage D i diversos monitors professionals de tamany mitjà per l’entrada, l’àrea Workshop o l’espai “BA”.

No és la primera vegada que Sono Tecnologia Audiovisual s’encarrega de facilitar els mitjans tècnics i humans per dur a terme el 4YFN. Sono tambié va ser proveïdor audiovisual per a les edicions de 2016, 2015 i 2014. Més de 19.000 assistents s’han donat cita en l’esdeveniment d’startups que ha comptat aquest any amb la participació de 600 inversors, segons dades de la organització.

La cinquena edició del 4YFN deixa un total de 110 hores de contingut sobre Blockchain, IoT, Tech Transfer, Corporate Venturing i intel·ligència artificial amb sessions a càrrec de 275 ponents de rellevancia internacional, entre els quals, Andrew Bolwell, Chief Disrupter Officer d’HP; Kathrin Buvac, Chief Strategy Officer de Nokia o Rob Glaser, Chairman & CEO de RealNetworks.

Lloguer d’equipos audiovisuals per a estands

Sono Tecnologia Audiovisual també s’ha encarregat de proveïr de pantalles LEDs, monitors i video walls per a diversos stands del recinte firal. De nou, agècies i dissenyadors no han escatimat en l’ús de recursos de tecnologia audiovisual per aconseguir atreure als congresistes.

La cita s’ha tancat aquet any amb 107.000 visitants, una xifra similar a la de l’edición anterior. El que sí ha suposat un creixement ha estat el nombre de delegats presents, enguany amb 7.700 front als 6.100 de l’anterior convocatòria. Confirmades les dates pel MWC 2019: serà del 25 al 28 de febrer, de nou, a Barcelona.

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat