Desde 1972

Events

Proveïdor Audiovisual De Sas Fòrum

Projecció de gran format, so d’última generació i traducció simultània pel major esdeveniment sobre analítica a Espanya.

Rapidesa, flexibilitat, qualitat i confiança són els valors més apreciats en un procés d’anàlisi. El principal esdeveniment sobre analítica celebrat a Espanya havia d’oferir una imatge alineada amb aquests principis.

En aquest sentit, una espectacular projecció de 108 m2 va donar forma a l’escenari de l’esdeveniment, que va tenir lloc al Centro de Convenciones Norte de la Feria de Madrid. Es va definir una pantalla gegant de 18 x 6 metres amb multi-projecció de 2 projectors d’alt rendiment Christie 4K30.

Seguint el concepte de l’esdeveniment “Ciutat de Analytics”, aquest fons d’escenari estava basat en una vista general de la ciutat que, a manera de timer, anava passant de la matinada a la nit segons el temps restant que li quedava al ponent en cada presentació.

En aquesta vista amb edificis i típic mobiliari urbà s’integraven un total de 4 finestres, incloent retransmissió, presentacions (PPT i Keynote), logos de patrocinadors, xarxes socials… Mitjançant la programació d’un sistema Watchout i un gestor de vídeo Barco EC-200, es va portar a terme la distribució de continguts, transformant múltiples vegades la pantalla, combinant diferents funcions PiP per l’adequada comunicació de tots els continguts gràfics, vídeos, presentacions i retransmissió en directe. En total es van gestionar 74 presets de vídeo des de la taula Barco EC-200.

Altres serveis proporcionats per Sono per a la sessió plenària:

Sistema d’àudio d’última generació amb line array L’acoustics Kara, taula de so Digico i 8 micròfons sense fils Shure.

Sistema de traducció simultània amb 400 receptors digitals

Il·luminació escenogràfica i espectacular

Sono es va encarregar també del muntatge, gestió y lloguer d’equips audiovisuals per las sessions Breakout i del set d’entrevistes en directe:

5 sales equipades amb projecció, so, telepromter i monitoratge de referència

El set d’entrevistes incloïa una pantalla de leds d’alta resolució (2,6 mm) Unilumin Utile 2 de 2,5 x 1,5 m.

SAS Forum España posa en valor la importància que té l’analítica en l’entorn global digital en el qual ens trobem immersos. L’esdeveniment ha comptat amb més de 30 conferències de ponents d’alt nivell sobre innovació, IoT (Internet de les Coses) i BI (Business Intelligence), entre d’altres temes.

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat