Desde 1972

Events

People In Red | Fundació Lluita Contra La Sida

Sono proveïdor audiovisual per a la gal·la benèfica People in Red de la Fundació Lluita contra la Sida

La fundació Lluita contra la Sida va celebrar el passat 19 de novembre la seva gal·la benèfica People in Red per a recaptar fons per a la investigació en la prevenció i cura de l’VIH. L’esdeveniment, que va tenir lloc al MNAC (Museu Nacional d’art de Catalunya) de Barcelona, va aconseguir reunir més de 800 persones, entre celebrities i personalitats del món empresarial i institucional i de la societat civil, en una gal·la plena d’actuacions que a més es va poguer seguir en directe en streaming aconseguint maximitzar així la difusió i l’impacte en la recaptació de microdonatius.

Gestió audiovisual i sonorització en simultani

Sono Tecnología Audiovisual va ser el proveïdor audiovisual encarregat de dur a terme l’esdeveniment instal·lant per a la ocasió 324 tiles de pantalla LED de 4.8 mm, 81 m2 en total, repartits en quatre ubicacions dintre de la sala oval i on durant la vetllada es van anar intercalant les diferents actuacions. Sono va aportar a més la gestió i el ruteig de les senyals de Mediaproper a la gestió audiovisual dels continguts a pantalla, incloent la retransmissió de vídeo en directe a través d’Internet.

Es va sonoritzar l’espai amb sistema L’Acoustic Kara, Kiva i Wifo i es va facilitar el ruteig de senyals per aconseguir la simultaneïtat entre la sonorització de l’espai a totes les àrees. Per a la gestió i regulació del so en les actuacions es va usar Mixer Digico, Yamaha i Midas.

L’espectacular show dirigit pel productor de televisió Toni Cruz va comptar amb la presència de Jesús Vázquez com a embaixador i presentador d’una gal·la per la qual van passar els humoristess Carlos Latre, Juan Carlos Ortega, Javier Sardá o los Morancos i que va comptar amb l’actuació d’Atonio Orozco, Amaia o Alfred García, a més de l’actuació estel·lar de David Bisbal que va ser l’encarregat de posar el fermall d’or en un concert intimista com a tancament de la gal·la.

Els fons recaptats aniran destinats a tres punts clau de la investigació: vacunas preventives, enfermetats relacionades amb el VIH i el microbioma i els nous tractaments i resistències per a una malaltia que segueix afectant més de 37 milions de persones en el món.

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat