Desde 1972

Events

PARTNERS OFICIALS D’AEVEA&CO 2023 “En clau de talent”
El 4 de juliol vam ser partners oficials d’AEVEA&CO 2023 “En clau de talent”. Els nostres tècnics van donar tot el servei durant tot l´esdeveniment, realització multicàmera i gestió de continguts per a projecció i emissió en streaming.
L’espai va ser a Malinche, al Recinte Firal d’Ifema.
Celebrem les setena edició del vostre esdeveniment insígnia sobre un tema clau. Atreure, cuidar i retenir els millors treballadors dins del nostre sector, els esdeveniments.
César González, president d’AEVEA, va destacar “el sector dels esdeveniments es troba en un moment vital, en què ens toca reivindicar el paper essencial que juguem dins de les estratègies de màrqueting de les marques. Actualment, assumim reptes nous i més complexos, amb una ferma determinació de posicionar-nos com un sector clau de l’activitat econòmica del nostre país i de la seva projecció internacional.
Durant l’esdeveniment hi van participar molts experts on van exposar diferents punts de vista en relació amb la retenció del talent.

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 – Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d’enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat