Desde 1972

Instal·lacions
Fixes

Parc Dinópolis: “L’últim Minut” (2o Fase)

La museografia tracta dels orígens de l’espècie humana i de la seva transformació evolutiva a través del temps: bipedisme, aparició de la intel·ligència, aprenentatge i tecnologia, estratègies reproductores, anatomia i llenguatge humà.

Serveis realitzats: Pre-show de l’atracció “l’últim minut” que canalitza als visitants fins el moll.

Tecnologia emprada:

En 10 àmbits diferents, incorpora diversos recursos museogràfics i suports expositius: panells gràfics informatius, jocs i mòduls interactius mecànics, rèpliques de peces arqueològiques, vitrines exposi – tores, produccions de vídeo i interactius multimèdia. Tot això, al servei d’un guió museològic que transmet al visitant la informació dels últims 2 milions i mig d’anys d’una manera didàctica i amena, però amb el màxim rigor científic.

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat