Desde 1972

Escenografia
televisió

“Operación Triunfo” (Gestmusic)

Telecinco va estrenar la nova edició d’Operación Triunfo que s’emet tots els diumenges a partir de les 22:00 h. Torna al 2011 amb un esperit totalment renovat i adequat als nous temps, però amb la premissa de reprendre l’essència original d’un dels formats més revolucionaris de la història de la televisió, deu anys després de la seva estrena a Espanya.

Serveis realitzats:

la instal lació realitzada compta amb diversos equips audiovisuals, integrats en l’escenografia, per a projecció d’imatges i textures de vídeo. Distribuïdes de la següent manera: S’ha cobert una superfície de 200m2 com a fons d’escenari amb estructures flexibles adaptades a l’espai amb leds semitransparents, a la part principal del mateix es troben 6 columnes de Leds mòbils de 5,4 x 0 , 9m. Al centre del plató podem veure una plataforma de 5m de diàmetre en la qual s’han integrat leds a terra sota les rajoles transparents i, la part central aquesta mecanitzada i permet elevar-se. A la zona on es troben els concursants hi ha instal·lades 50 tires verticals de 3m d’alçada de leds fixades al decorat. Darrere del jurat s’ha instal.lat un videowall de 18 monitors. Finalment a la part alta del plató tro – barem dues pantalles més de leds, que serveixen de referència per al públic i els concursants.

Tecnologia emprada:

Columnes mòbils de leds escenari: Pan – talla de Leds BARCO DLite7 (14mm píxel pitch)

Plataforma central al TERRA: Mipix BAR – CO sobre estructura fabricada a mida.

Estructures de leds zona concursants:

Mistrips BARCO (13,2 mm. píxel pitch)

Fons escenari: Helix P1 BARCO sobre estructures flexibles fabricades a mida. (150mm. pixel pitch) Zona Jurat: Videowall monitors CRT BAR – CO amb electrònica de videowall VECTOR Electrosonic.

Pantalles de referència públic: ILite6XP BARCO (6mm. píxel pitch)

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat