Desde 1972

continguts
audiovisuals

Niessen

Per a la presentació de la nova col·lecció d’interruptors SKY, la marca Niessen d’ABB ha organitzat una gira per diferents ciutats d’Espanya, sota el lema “Tocaràs el cel amb les mans”.

Niessen culmina la celebració del seu centenari amb aquest llançament, en el qual Sono ha participat com a proveïdor dels serveis audiovisuals als dos grans esdeveniments realitzats a Madrid i Barcelona. El Círculo de Bellas Artes, a Madrid, i la Casa Llotja de Mar, a la capital catalana, van ser els escenaris de luxe per a la presentació a decoradors, interioristes i mitjans de comunicació.

L’agència d’esdeveniments Ítaca va concebre un esdeveniment impactant, marcat pel disseny futurista i elegant del qual fan gala els nous productes del seu client. Des del punt de vista tècnic,

Sono va aportar una solució audiovisual envolvent i immersiva, que va consistir a un videomapping i un decorat audiovisual perimetral, reforçat amb un espectacular sistema de so. Sono ha aportat l’assessorament audiovisual, el lloguer d’equips de vídeo, so i il·luminació, instal·lació i assistència.

Quant a la tecnologia audiovisual aplicada, destaquem:

Sistema de projecció de vídeo mapping sobre decorat de 12 x 5 metres amb dos projectors Barco HDX-W20 FLEX de 20.000 lúmens en Dual.

Gestió de fonts de vídeo amb sistema de presentació Folsom Encore combinat amb Watchout pel video mapping i generació en viu de finestres amb contingut.

Decoració perimetral amb cortina de led de 31 mm

Microfonia sense fils i sistema de so amb line Array de L’Acoustic

Il·luminació espectacular

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat