Desde 1972

Instal·lacions
Fixes

Museïtzació Fort Marlborough (Menorca)

Sono s’ha encarregat del projecte de rehabilitació de la museïtzació del Fort, consistent en la incorporació de nous equipaments i la restauració dels elements museogràfics existents. El recorregut de la visita es fa a partir de la utilització de guies multimèdia interactives, que permeten la reproducció de diversos continguts i la sincronització dels audiovisuals.

Serveis realitzats:

Replanteig i adaptació del projecte museogràfic, el subministrament i instal·lació d’equipament audiovisual, la programació del sistema de control i de continguts de Digital Signage, reproducció de continguts audiovisuals i gràfics en 7 idiomes, restauració dels atrezzo museogràfics existents i creació de nous i del disseny i muntatge de la senyalètica de visita.

Tecnologia emprada:

Sistema de control central que permet l’operativa diària del centre amb una interfície simple i ràpida.

Sistema de visites basat en guies multimèdia que permeten la sincronització dels dispositius amb les produccions audiovisuals.

Xarxa Wi-Fi per al control i sincronització de les guies multimèdia.

Monitors de marc fi i reproductors HDD, amb carcasses protectores contra la pols i la humitat.

Projecció multi pantalla 1×3 amb sincronia entre els tres projectors. Inclou carcasses de protecció per als projectors i reproductors.

Projecció virtual amb efecte d’holograma. Atrezzo museogràfic destinat a mostrar recreacions relatives a la vida quotidiana en el Fort, amb incorporació d’efectes de llum, automatismes i efectes d’àudio

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat