Desde 1972

Events

Lloguer Equips Audiovisuals I Streaming Acte Vodafone 5G

Sono, proveïdor audiovisual per a l’acte de presentació de Vodafone i Huawei de la nova tecnologia mòbil 5G

Vodafone i Huawei van completar aquest mes de febrer la primera trucada realitzada amb telefonia mòbil 5G de darrera generació del món. En una acte que es va dur a terme simultàniament al centre d’innovació de Vodafone a Castelldefels (Barcelona) i la seu de Vodafone a Madrid es va aconseguir realitzar amb èxit la primera videotrucada mòbil amb tecnologia 5G, assolint velocitats que multipliquen per vuit les possibilitats actuals.

Sono, com a especialista en integració de serveis audiovisuals, es va encarregar de proporcionar el lloguer dels equips audiovisuals i de dotar d’assistència tècnica a l’esdveniment de la mà d’Adisar Media.

Lloguer d’equips audiovisuals i streaming

El lllançament es va dur a terme en dues fases. En una primera fase, es va realitzar una primera demostració de connexió dual 4G a 5G en un etorn de prova real. Des de Castelldefels es va capturar la senyal del servidor i es va recollir i res- transmetre en streaming, en temps real, a la seu de Madrid.

En una segona fase, es va dur a terme la trucada 5G, realitzada des d’un ordinador connectat a aquesta xarxa. La trucada es va rebre en un smartphone del qual se’n va extreure senyal de video i audio per a la seva posterior retransmissio a la pantalla de LEDs de la sala.

La sonorització de l’esdeveniment a Castelldefels va córrec a càrrec de Sono Tecnologia Audiovisual. Al centre de Madrid es van gestionar els equips d’àudio ja instal·lats aportant la microfonia per al correcte funcionament de l’esdeveniment.

També es va donar cobertura tècnica audiovisual per a les rodes de premsa que es van dur a terme en paral·lel a Madrid i
Barcelona.

Equips audiovisuals

Castelldefels:

 • 2 pantalles de 80”
 • Sistema de gestió d’imatges Barco Encore ME
 • Càmera Panasonic P2 FHD
 • Mesa de control Folsom
 • Sonorització: 6 Nexo PS8
 • Il·luminació convencional

Madrid:

 • Pantalla LED del propi auditori
 • Monitors
 • Mixer Roland V800 HD
 • Sonorització: la pròpia de l’auditori
 • 4 diademes DPA

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat