Desde 1972

Events

Junta D’accionistes Del Banc Sabadell 2018

Pantalla de LEDs de 36 m2, retransmissió en directe, streaming a tres idiomes i producció de continguts

Banco Sabadell va tornar a confiar en Sono Tecnologia Audiovisual per al desenvolupament integral audiovisual de la seva Junta General d’Accionistes, celebrada aquest any, i per primera vegada, a Alacant després del canvi de la seu social de l’entitat.

L’Auditori de la Diputació de la ciutat valenciana va ser l’espai escollit per a la celebració del gran esdeveniment corporatiu que va congregar prop de 1.200 persones.

Tecnologia audiovisual completa

Com en anteriors ocasions, Sono es va encarrgar de proporcionar el lloguer del sistemes i equips audiovisuals necessaris, a més d’aportar el seu know-how quant a la integració de la tecnologia audiovisual necessaria per a la correcta execució de l’acte al complet.

Es van instal·lar 168 tiles configurant pantalla de leds de gran format de 12 x 3,5 metres Absen A3 de màxima qualitat d’imatge per a l’escenari de l’auditori per al qual es va crear estructura Layher ad hoc. Per a la gestió d’imatges es va utilitzar processador de video i sistema de gestió de continguts Barco Encore E2.

L’esdeveniment es va retransmetre en directe amb tres càmeres Panasonic P2-3100 i es va retransmetre en streaming amb llenguatge de signes a tres idiomes -castellà, català i anglès-. També es va donar servei de traducció simultània durant l’acte català/castellà i castellà/inglès i es va facilitar sistema de teleprompter amb mirall.

Sono també es va encarregar de la producció de continguts de video amb animacions flash així com els clips d’àudio. Es va utilitzar player de duplicats per a la reproducció de video corporatiu en dos idiomes i es van sincronitzar els tres idiomes de la presentació de Keynote, tant de la principal com la de back up.

Sonorització i iluminació

Es va sonoritzar l’espai amb sistema electroacústic L’Acoustic Kara, utilitzant mesa digital Yamaha CL5 per a la seva gestió. Es van emprar 14 altaveus KIVA, amb reforç de monitoratge per a protocol DANTE a través de xarxes IP i Ehternet estàndar.

Més de 1.800 metres de cablejat de fibra òptica es va utilitzar per a la retransmissió de dades i senyal. Per a l’escenari es va utilitzar il·luminació convencional.

Salas anexes

Per al desenvolupament de la Junta es va habilitar i equipar amb enviament de vídeo i àudio diverses sales adjacents com la sala de premsa, la sala de vlaors, una sala vip i una sala per a back office. Es van adequar, a més, dues sales anexes per a públic per a respondre a la convocatòria generada pel Banc.

Es va sonoritzar a més el saló-menjador del restaurant Ereta on es va convocar la premsa en un acte previ a la Junta.

Al voltant de 30 professionales, entre tècnics especialistes de video, àudio i llums, van participar en l’execució global de l’esdeveniment.

Equipament audiovisual

Vídeo:

 • Pantalla de led Absen A3 de 12 x 3 metres
 • 3 càmeras professionals Panasonic P2-3100
 • Gestió de vídeo Barco E2
 • Mesa Barco EC-200
 • Teleprompter amb mirall
 • Monitoratge de confort per a presidència
 • Realització a 3 càmeres amb gravació de l’esdeveniment

Àudio:

 • 14 L’Acoustic Kiva
 • 8 L’Acoustic 5xt-2
 • 2 L’Acoustic sb18
 • 14 micròfons de sobretaula
 • 8 micròfons sense fils
 • Racks de premsa
 • Traducció amb dues cabines dobles

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat