Desde 1972

Events

Junta D’accionistes Del Banc Sabadell 2017

Pantalla de més de 10 metres de base i configuració d’streaming per a enviament també en llengua de signes

Banc Sabadell ha tornat a confiar en la qualitat tècnica i la fiabilitat de Sono com a proveïdor i integrador de serveis audiovisuals per a la celebració de la Junta General ordinària d’Accionistes. Amb més de 1000 assistents, entre accionistes i representants, es tracta d’un dels esdeveniments corporatius més importants per a l’entitat i també destacat quant a infraestructura audiovisual utilitzada.

Sono es va encarregar, al complet, del lloguer dels equips audiovisuals de l’esdeveniment entre els que destaca la pantalla de gran format Absen A3 de 3,9 mm de pixel pitch de més de 10 metres de base, els vuit monitors de 80” que servien de monitoratge de reforç per al públic, així com els 21 monitors de 15” per a la presidència de la Junta. Es va utilitzar sistema de so amb line array de Meyer M’elodi i servei de teleprompter.

Màxima adaptabilitat quant a continguts i accessibilitat

En aquesta ocasió, s’ha treballat amb presentacions en Keynote altamente personalitzades per donar major flexibilitat i control als ponents, aconseguint un resultat d’alta qualitat pel que fa a disseny gràfic, distribució i exposició de grafismes i imatge. Sono es va encarregar també dels continguts flash.

El sistema de traducció simultània, de dues cabines i 150 receptores, va permetre seguir el desenvolupament de l’esdeveniment tant en castellà com en anglès. La realització de l’esdeveniment va ser a tres càmeres i es va portar a terme la retransmissió total en streaming traducció a lenguatge de signes.

Sono també es va encarregar de l’assistència, la instal·lació i el control de les sales annexes tant per a la ubicació de la premsa com per als assistents VIP.

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat