Desde 1972

Events

Jornadas Infraestructura y Redes Endesa en El RCDE

Sono instal pantalla de Led de 22m2 per a les Jornades Infraestructura i Xarxes Endesa 2018 a l’estadi del RCDE a Cornellà.

Sono es va encarregar del lloguer, muntatge, producció i assistència tècnica de l’esdeveniment que va congregar prop de 800 persones a les grades de l’estadi del Reial Club Esportiu Espanyol a la seva seu de Cornellà de Llobregat, a Barcelona.

El repte tècnic d’aquest muntatge va consistir a elevar una estructura de pantalla de Led de 6,5 x 3,5 metres a quatre metres d’altura del sòl de manera que es generés un efecte de pantalla suspesa en l’aire.

Pantalla de LED d’alta resolució per a exterior

Així, la pantalla, un LED per outodoor d’alta resolució i 4.8 mm de píxel pitch, quedava penjada del catwalk o passarel·la de servei de la coberta de l’estadi on es van col·locar també els focus i altaveus.

Va ser precisament en aquesta estructura, al catwalk, on es van penjar les cadenes amb motors que van permetre elevar la pantalla a mesura que s’anava muntant per tils.

Per a l’ocasió es va comptar amb riggers, especialistes en operacions de grues d’elevació i transferència de càrregues. El procés més va ser certificat per un arquitecte per assegurar la correcta execució en el muntatge en base als més estrictes protocols de seguretat.

Sono va instal·lar també l’equip d’àudio necessari compost per dos arrays de l’Acoustic als costats de la pantalla i frontfill l’Acoustic, amb microfonia Shure per al faristol de parlament i diademes per als ponents.

Unes jornades que van centrar el focus en els nous paradigmes i reptes de transformació en la telegestió i les peculiaritats de la Xarxa d’Alta Tensió a Catalunya.

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat