Desde 1972

Events

Jornada Solidària ‘Somos Uno’ Invest For Children

Serveis audiovisuals per al sopar de gala d’Invest for Children a l’estadi del RCD Espanyol de Cornellà

De nou, Sono Tecnologia Audiovisual es va encarregar de proveïr dels equips audiovisuals i del personal necessari per dur a terme el sopar de tancament de la sisena jornada solidària ‘Somos Uno’ organitzada per Invest for Children. Una vetllada en favor de la inclussió laboral de persones amb discapacitat intel·lectual, la lluita contra el Alzheimer i la investigació contra malalties rares i greus infantils.

Sono va donar cobertura audiovisual a l’esdeveniment instal·lant 14 pantalles de 50”, dues pantalles de plasma de 103” i rack de control HD 16:99 a dues càmeres per facilitar el correcte seguiment de l’esdeveniment. Sono també va proporcionar els equips de so, aportant 18 caixes acústiques, mescladora i microfonia per als diferents ponents. Es va garantir servei d’il·luminació ambiental amb 4 Fresnels i 14 Clay Paky Mythos regulats per taula.

L’esdeveniment va comptar amb la col·laboració de Santi Millán i Javi Sancho com a presentadors de la gala que va reunir més de 1.300 persones amb l’objetiu de recaudar fons i col·laborar en les diverses iniciatives socials promogudes per las entitats dinamitzadores, entre las quals, la fundació Pasqual Maragall, l’Hospital Sant Joan de Déu, la fundación Damm i Aura Fundació.

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat