Desde 1972

Instal·lacions
Fixes

Instal·lació Audiovisual Corporativa: Banc Sabadell Londres

Sono duu a terme la integració audiovisual per a les sales de reunions de les noves oficines corporatives de Banc Sabadell a l’edifici Leadenhall de Londres.

Situades en les plantes 37 i 38 del Leadenhall Building, les noves sales de reunions de Banc Sabadell necessitaven ser equipades tècnicament. L’entitat financera va confiar el projecte d’enginyeria audiovisual a Sono, que s’ha encarregat de la integració de sistemes, subministrament d’equips audiovisuals, programació, configuració i posada en marxa.

Eficàcia, elegància i versatilitat

Es tracta d’un projecte complex amb l’objectiu de dotar a les sales de reunions de la màxima versatilitat i complir amb un elevat estàndard de qualitat tant en l’aspecte tècnic com a estètic.

Banc Sabadell precisava una instal·lació flexible i adaptable a les seves necessitats. A aquest efecte Sono ha dissenyat la configuració de la instal·lació, el cablejat i la programació, permetent vincular les sales entre elles, depenent de si es vol realitzar una reunió, una conferència o una videoconferència i de l’aforament de cada acte. El sistema de traducció simultània pot a més ser emprat en qualsevol de les estances.

Aconseguim aquesta versatilitat mitjançant una complexa xarxa de fibra òptica i un sistema Crestron de control integral que, operat des d’un iPad d’última generació, possibiliten seleccionar la comunicació de les sales i mantenir altres en configuració “stand alone”.

La instal·lació audiovisual inclou:

Planta 38

2 sales de reunions independents
2 sales de reunions separades per mur mòbil que poden funcionar també de manera conjunta com una sola
2 cabines d’interpretació simultània preparades per donar servei a qualsevol sala Un sistema de traducció simultània per a la sala de telepresencia Un espai central de rack que controla i gestiona tots els processos de comunicació entre sales

Planta 37

Diverses sales de reunions amb sistema bàsic de presentació audiovisual Zona recepció

Última tecnologia audiovisual

Vídeo

Totes les sales compten amb monitors LED Samsung d’última generació de fins a 85’’. A més, a les sales agrupables s’ha implementat un projector Full HD Panasonic d’alta lluminositat que per la seva lent ultracorta permet la instal·lació oculta al sostre. Els sistemes de vídeo realitzen l’ajust i distribució de vídeo mitjançant protocol de connexió basat en HDBaseT. Garantim així la qualitat òptima del senyal digital HD, malgrat les distàncies de cablejat.

Àudio i sistema de conferències

Totes les sales estan equipades amb altaveus motoritzats empotrables en sostre i sistema de conferències amb unitats de dele- gat integrades en taula mitjançant mecanismes “custom made”. La correcta configuració del sistema d’àudio garanteix l’òptima reproducció del so captat pel sistema de microfonía, evitant acobla- ments i retroalimentacions. Tots els senyals d’àudio es processen de forma digital amb processors BSS comunicats mitjançant xarxa, tant a nivell de protocol TCP/IP com de senyal CobraNet.

Interpretació simultània

El client té complet control sobre la traducció simultània, gestionat mitjançant el sistema de control i els processadors digitals d’àudio. D’aquesta manera, permet seleccionar l’idioma que s’escolta en sala, el que envia als intèrprets i quina versió traduïda retorna a la destinació remota amb què estableix videoconferència.

A la sala de telepresència, el sistema es connecta mitjançant híbrid telefònic amb la destinació remota on se situen els intèrprets i lliura el senyal al sistema d’interpretació simultània sense fil mitjançant infrarojos. Banc Sabadell està present a Londres des de 1978, però al maig de 2016 ha inaugurat les seves noves oficines en el Leadenhall Building. Inaugurat en 2015, es tracta d’un gratacel de 226 metres d’altura i 47 plantes, conegut a Londres com el ‘Cheesegrater’ per la seva forma de ratlladora de formatge.

És el segon edifici més alt de la milla quadrada de la City i la cambra major de la ciutat.

 

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat