Desde 1972

Instal·lacions
Fixes

Instalació Audiovisual Museogràfica Domus Avinyó

Projecte d’integració audiovisual en el àmbit de la cultura dins del Pla Barcino, que pretén recuperar les restes romanes de la ciutat de Barcelona.

Una excavació arqueològica a 2004 va descobrir vestigis d’una Domus romana, l’origen de la qual s’ubica al segle I. Aquestes troballes inclouen unes pintures murals de gran qualitat tècnica, mai vistes fins ara a la ciutat i que han estat restaurades. Dins del Pla Barcino, es realitza el projecte de museïtzació per crear un espai expositiu que apropi aquests descobriments als ciutadans.

L’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) ha confiat en Sono per realitzar i executar el projecte d’enginyeria audiovisual d’aquest nou espai museogràfic.

Podem dividir l’espai en 3 zones:

Zona 1 – Introducció

L’inici del recorregut va introduint al visitant en la època romana mitjançant sons que s’hi activen amb sensors de presència.

Zona 2 – Immersió

És la zona d’exposició pròpiament dita. La visita guiada s’efectua gràcies a la integració d’un sistema de control que, des d’un iPad, gestiona tots els equips audiovisuals i permet escollir l’idioma de la sessió.

També s’ha programat la sincronització automàtica de diferents elements com ara la reproducció de vídeo i la il·luminació.

La tecnologia audiovisual emprada inclou una projecció panoràmica de gran format (5 x 2,5 m), pantalles de 10’’ de consulta individual i 2 pantalles multitàctils de 46’’ en les que els visitants poden aprofundir en el contingut de l’exposició de manera interactiva.

Zona 3 – Epíleg

Al final del recorregut hi observem sobre la muralla una altre projecció audiovisual, que ofereix informació addicional del con – text històric de la Domus Avinyó.

L’exposició es pot visitar de forma gratuïta fins al 26 d’abril. Més informació sobre visites: http://museuhistoria.bcn. cat/ca/node/1055

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat