Desde 1972

Events

II Estudi Vodafone Sobre Digitalizació Empresarial

Muntatge de pantalla LED corba de gran format per a l’esdeveniment de presentació del II estudi Vodafone sobre digitalització empresarial a Madrid

Vodafone va convocar la premsa especialitzada a l’Auditorio Grabriela Mistral a la Casa de América a Madrid per presentar el seu segon estudi sobre l’estat de la digitalització de les empreses i les Administraciones Públicas espanyoles, en el marc de l’Observatori Vodafone de la Empresa. Per a la posada en escena es va optar per conceptualitzar un escenari format per una gran pantalla corba de 23 metres d’ample per tres d’alt oferint una resolució de quasi 5k.

Pantalla LED corba, efecte envoltant i innovador

El sistema de cunyes amb què s’acoblen els mòduls LED permet crear formas còncaves i convexes, segons l’angle d’ancoratge, aconseguint composicions d’escenari espectaculars i sobretot de fàcil muntatge.

En aquesta ocasió, la corbatura còncava de la pantalla oferia màxima visibilitat als assistents des de totes les posicions convertint l’espai en un escenari inmersiu de base obliqua. La gestió dels continguts de la pantalla es va dur a terme amb sistema Barco E2 i controladora EC200.

Adequació sonora, il·luminació i streaming

A més de la instal·lació dels equips audiovisuals, Sono es va fer càrrec també de l’adequació sonora de l’auditori amb equips L’Acoustic, caixes acústiques X12, 5XT, subgreus Sb18 i etapes de potència.

El control de llum de la sala es va realitzar amb consola d’il·luminació Chamsys MQ500 encarrega de gestionar els focus de retall i fresnel amb llum frontal, quatre caps mòbils LUMA 1500, par leds LumiPar 18Q UO65 i 15 par led WIFI Smartbar.

Sono es va encarregar a més de dur a terme la gravació i retransmissió de l’esdeveniment que es va poder seguir en streaming a través de les xarxes socials de Vodafone (Youtube, Facebook Live i Periscope).

L’informe de l’Observatori Vodafone va desvetllar el creixent interès per part de les empreses espanyoles d’incorporar sistemes basats en les darreres tecnlogies digitals (cloud, Internet of Things i Big Data).

Malgrat això, l’augment de la conscienciació de la pròpia necessitat d’incorporar aquesta transformació digital, las empresas espanyoles, segons l’estudi, segueixen prioritzant les inversions en seguretat i connectivitat. Aquest segon informe manté les Administracions Públiques com les més conscienciades amb la digitalització.

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat