Desde 1972

Events

IESE Global Alumni Reunion

Escenografia d’impacte visual amb projeccions sobre tres pantalles de format circular per a la IESE Global Alumni Reunion

IESE Business School va tornar a confiar en Sono Tecnologia Audiovisual per a portar a terme un dels seus esdeveniments anual més importants, la Global Alumi Reunion. Prop de 1200 assistents, entre antics alumnes i convidats, per a un forum celebrat al Palau de Congressos a Barcelona i on es van poder escoltar les veus d’speakers com Tal Ben-Shahar, autor i conferenciant expert en lideratge i felicitat, David Carmona, General Manger AI de Microsoft o Kathleen McGinn, professora de la Harvard Business School, entre d’altres.

SONO Tecnologia Audiovisual va ser el partner audiovisual per a aquest esdeveniment donant no només cobertura audiovisual al Palau de Congressos sinó també proporcionant els recursos tècnics audiovisuals per al sopar de gala posterior a la qual assistiren al voltant de 550 persones en l’espectacular sala Marqué de Comilles del Museu Marítim de Barcelona.

75k lúmens de projecció per a una posada en escena d’impacte minimalista

El disseny escenogràfic estava composat per una pantalla central de 8,3 x 3 metres amb les cantonades ovalades i sobre la qual es projectaven els continguts principals: videos i keynotes.

Completaven la composició dues pantalles circulars situades a cada costat de tres metres de diàmetre que es van utilitzar tant per a la projecció del logotip i altres elements de marca d’IESE com per a centrar la imatge de cada ponent en cada intervenció.

Es van utilitzar en total tres projectors làser Christie de 25k lúmens cadascun. El repte era aconseguir la perfecta sincronització dels contingus projectats en les tres pantalles.

SONO va participar en el disseny tècnic de l’esdeveniment, com en la instal·lació i ajustos dels equips audiovisuals, en la realització i regidoria de l’esdeveniment i donant suport també amb la il·luminació general de l’espai i el so.

Per a la visualització dels continguts es va utilizar un sistema de gestió Barco E2 amb Watchout, 4 ordenador per a passar power points i keynotes.

El sistema de so es compassava de Line Array Meyer, microfonia sense fils Shure ULXD amb 12 freqüències i mixer digital Yamaha de 40 canals. Es va incorporar també un servei de traducció simultània.

Il·luminació ambiental i màxima visibilitat d’escenari al sopar de gala.

La Global Alumni Reunion va posar el fermall final a la jornada amb un sopar de gala celebrat a la Sala Marqués de Comillas del Museu Marítim de Barcelona. Una espectacular nau gótica conformada per arcs i més d’una quinzena de columnes.

El que per la seva composició arquitectònica podia significar un repte per al correcte seguiment des de tots el àngles de l’esdeveniment es va solventar gràcies a la col·locació de dues pantalles LED de 2.8 mm de 4×2.5 metres més quatre monitors de 84′′. Es va utilitzar sistema de gestió de continguts S3, quatre ordinadors amb Qlab per a llançament de continguts i es va realitzar l’esdveniment a una càmera.

La bellesa arquitectònica de l’espai es va realçar aplicant una il·luminació ambiental càlida per mitjà de 40 smart bats més 8 barres i 4 focus de retall LED.

Es va utilitzar a més sistema de so perimetral amb caixes acústiques L’Acoustic Wide, Focus i model 112, a més de microfonia sense fils Shure UXLD, mixer digital Yamaha TFI. El disseny acústic per mitjà de la distribució de les caixes va cobrar especial importància pel tipus d’espai.

En definitiva, un esdeveniment que completa els serveis oferts per SONO Tecnología Audiovisual per a IESE Business School incloent els serveis gestionats d’operació i suport audiovisual en totes les seves seus (Barcelona, Madrid, Nova York i Munic).

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat