Desde 1972

Events

Iese Global Alumni Reunion

Projecció de gran format, so d’última generació i il·luminació per a l’esdeveniment anual d’exalumnes d’IESE a Madrid.

Com a especialista en integració de servicis audiovisuals per a grans esdeveniments, Sono es va encarregar en aquesta ocasió de proporcionar els equips audiovisuals i l’assitència tècnica per a la perfecta execució de l’esdeveniment de la mà de Light Sound Business. Una jornada de 10 hores, celebrada al Palau de Congressos Municipal de Madrid, amb presentacions i ponències al més alt nivell i al que van assistir prop de 2.000 membres de l’agrupació d’antics alumnes de l’entitat.

Edge Blending per a projecció de gran formato

La composició de l’escenari estava formada per tres pantalles de projecció de gran format. Es van col·locar dos als laterals, inclinades, de 4,8 x 7 metres cadascuna y una central, de 43,4m2. Es va emprar un sistema de projecció format per quatre projectores Barco HDX FLEX de 20.000 lúmens de potència, dos d’ells en format Edge Blending per a la visualització combinada de les imatges a la pantalla central.

La tecnologia Edge Blending permet una perfecta calibració de los projectores amb l’objectiu d’aconseguir una imatges de major qualiat, amb gran lluminositat i alta definició.

La gestió de continguts en directe es va dur a terme amb software de visualització i presentació multimatge Watchout i sistema de control Barco E2.

Realització, so i traducció simultània

Sono es va encarregar també de dur a terme la realització en directe de l’esdeveniment mitjançant la instal·lació de tres càmeres HD, dues d’elles fixades i una mòbil amb plataforma de rodatge Dolly per facilitar la cobertura i la realització de travelings a la sala.

Per a la sonorització de l’auditori es van utilitzar dos Line Arrays de caixes acústiques Kara (8+8), sistema Front Fill kiva d’altaveu de reforç per a les primeres files del públic i monitors d’escenari L’Acoustic 108.

Els ponents van comptar amb microfonia inalámbrica Shure ULX: en total, 10 micròfons de diadema DPA i quatre de mà.

L’esdeveniment va requerir de traducció simultània per a la qual Sono també va proveïr dels equips i de l’assistència tècnica necessària.

Il·luminació sincronitzada

Les característiques de la sala i la configuració escenogrràfica van requerir de serveis d’il·luminació dels diferents sets de l’escenari (atril i zona butaques), però també d’il·luminació perimetral i decorativa de les parets laterales i posteriors de l’escenari.

Un dels reptes tècnics de l’esdeveniment va ser precisament la gestió i la sincronització de la il·luminació en les parets posteriors de l’escenari amb l’aparició progresiva dels continguts a la pantalla central. Es van sincronitzar més de 30 projectors d’il·luminació per mitjà de sistema Watchout. Per a la il·luminació ambiental es van utilitzar diferents colors combinats amb projecció de gobos.

Sistemes i tecnologia audiovisual utilitzada:

Video:

Projectores Barco HDM W20 FLEX

Gestió de continguts Watchout

Sistema de control Barco E2

Realització:

Cámeres Panasonic P2 HD

Rack realitzación Grass Valley

So:

Sistema so L’Acoustic: P.A. Kara, Frontfill Kiva, monitors L’Acoustic 108

Microfonia Shure ULX

Mesa de so Digico

Traducció simultànea:

Receptors digitals Bosch d’interpretació simultània

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat