Desde 1972

Instalaciones
Fijas

Exposició Mundial de Lisboa 98

SONO va realitzar el projecte execu- tiu, instal·lació i producció de contin- guts de diversos pavellons.

– Pavelló d’Espanya: Sono va produir tots els espectacles audiovisuals i va creat tots i cada un dels sistemes de control del pavelló, en el que, a través de 4 àrees expositives diferenciades (Conèixer, Estimar, Emprar, Preservar) es narraven les formes bàsiques de relació entre el Home i el Mar. Cadascuna d’aquestes quatre àrees disposava d’espectacles audiovisuals diferenciats i singulars. Cada sala disposava d’automatismes, llums i projeccions sincronitzades i controlades per un sistema integral que oferia un show integral espectacular i impactant. Sono va desenvolupar la seva tasca al Pavelló d ́Espanya per encàrrec de Macua & García-Ramos.

– Pabellón de Argelia: SONO va aportar els equipaments i la producció dels continguts audiovisuals. Cal destacar el Videowall de 84 monitors, sincronitzat amb la projecció sobre pantalles laterals, de 25 metres de longitud amb imatges de paisatges algerins. Es va crear, a més, un espectacle amb projeccions a tres cares del interior d’una piràmide troncal. El sistema emprat regulava i controlava tant llums d’escenografia i línies sota pantalla com els 28 projectors de diapositives i 2 imatges de vídeo sincronitzar amb la musica ambient. Al espectacle s’explicaven els principals aspectes de la cultura, l’esport, la indústria i altres sec- tors algerins. Els treballs desenvolupats en el pavelló van ser contractats per el Govern d ́ Algèria.

– Pabellón de Chile: Els visitants realitzaven un recorregut durant el que podien contemplar paisatges xilens, “escalar” se- rralades…Podien gaudir d’un audiovisual que permetia al públic situarse al mapa polític de les 13 regions del país i visitar galeries decorades amb documents, tex- tos, elements de la navegació marítima, representacions de la mitologia indíge- na relacionades amb el mar….Durant el recorregut per les diverses galeries i espais, una completa instal•lació d’àudio permetia a l’espectador integrar les imatges visualitzades. Sono va desenvolupar la seva tasca al Pavelló de Xile per encàrrec d ́Arquitecture Design Museo- graphique.

– Pabellón de Venezuela: El Pavelló de Veneçuela pretenia ser una reconstrucció metafòrica del mitjà natural: “El Cicle de l’aigua”. Es basava en una concepció espacial sintètica, que feia de les parts un tot al voltant dels visitants. El Pavelló estava composat per 3 espais temàtics: La Pluja, El Riu i el Mar, així com per la denominada Sala Digital, des de la que s’accedia a les Oficines i Serveis. En aquest pavelló, Sono va realitzar la producció audiovisual i la instal·lació de monitors, projectors, grans projectors de vídeo de gran contrast, que oferien un impactant audiovisual multi-pantalla…. Les tasques au- diovisuals del Pavelló de Veneçuela es van realitzar per encàrrec del Govern de Veneçuela (República de Veneçuela, Fundació Expo 98 Lisboa).

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat