Desde 1972

Instalaciones
Fijas

Expo Xangai 2010 – Pavelló de Barcelona

La UTE Sono-Empty-Noe s’ha enca – rregat de la realització i execució del projecte del Pavelló de Barce – lona. Sono, en particular, ha estat l’empresa encarregada de la pro – ducció de continguts i la instal·lació i manteniment dels equips audiovi – suals del Pavelló.

En el Pavelló de Barcelona s’ha tingut en compte tant el missatge urbà que es vol traslladar com l’aspiració de ser una plataforma privilegiada de promoció de la ciutat com escenari d’activitats productives.

Aquest es composa de cinc illes expositives en forma de U. Dues de les cares exteriors de les illes estan recobertes de monitors d’LCD de 40’’ que configuren en total deu videowalls de 4×4 pantalles,, al qual s’afegeix un gran esferoscopi format per un videowall de 5 x4. Sono també ha equipat els mitjans audiovisuals de l’auditori i les sales de reunions.

A l’Exposició Universal de Xangai, Sono es va encarregar també de la integració audiovisual pel Pavelló d’Espanya.

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat