Desde 1972

Events

Entrega Vehicles Audi – Real Madrid

Realització multiview a 11 càmeras i generació de continguts a la carrera virtual de Fòrmula E per a l’entrega de vehicles oficials al Reial Madrid

Un any més, i ja van catorze temporades, Audi ha fet entrega dels vehicles oficials als jugadors de la primera plantilla del Reial Madrid en un esdveniment en què la tecnologia audiovisual ha tornat a estar molt present.

Els jugadors van canviar les seves equipacions habituals esportives per la clàssica dels pilots de competició per enfrontar-se en una carrera de Fòrmula E, per equips i amb vuit simuladors, amb què es pretenia que experimentessin la sensació de conduir l’Audi e-tron FE04, el primer monoplaça de carreres completa-ment elèctric de la marca.

Especialment per aquesta ocasió, es va crear un recorregut nocturn, un traçat de dos quilòmetres de longitud que simulava a la perfecció un circuit urbà.

Tecnologia audiovisual i realització de precisió.

Sono, de la mà de l’agència WWP, es va fer càrrec de la generació de continguts de l’esdeveniment, així com de la realització de l’acte amb sistema multiview sobre plataforma BARCO E2 i amb realització de vídeo a 10 finestres.

A la pantalla de LED Absen A3 de 14x3m que es va instal·lar, els assistents podien seguir el progrés de la competició, així com els duels dels jugadors que anaven en primera posició.

Es van utilitzar 11 càmeres: una steadycam, dues càmeres fixes i 8 GoPro amb les quals es captaven, en primer pla, les cares dels jugadors i les seves expressions durant la competició. El sis-tema de control de vídeo permitia la gestió de les entrades de senyal pròpies del joc, proporcionades per Virtual Racing.

Sono es va encarregar de la instal·lació dels diferents equips de so, video i il·luminació, així com de la conducció tècnica al complet de l’esdeveniment.

Després de la competició virtual, els jugadors del Reial Madrid van rebre, un a un, les claus del seus nous vehicles per a la temporada 2017/2018 en un acte presidit per Guillermo Fadda, director d’Audi España, Florentino Pérez, president del Reial Madrid i Francisco Pérez Botello, president de Wolkswagen Group España Distribución.

Cobertura, com sempre, massiva i amb més de 150 mitjans acreditats, per a un esdeveniment que es va retransmetre en streaming a nivell mundial.

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat