Desde 1972

Events

Enamorando Al Consumidor | marketingdirecto.com

Sono, patrocinador i proveïdor audiovisual integral d’ Enamorando al Consumidor, el fòrum sobre publicitat i màrqueting organitzat per Marketing Directo

Els cines Cinesa Proyecciones van acollir el passat 20 de novembre una nova edició del fòrum sobre publicitat i màrqueting organitzat per Marketing Directo sota el lema ‘Enamorando al  fConsumidor’. Una oportunitat per poder escoltar les veus, quant a tendències i millors pràctiques, d’algunes de les marques més reconegudes amb representació a nivell nacional i internacional sobre l’evolució del sector en un esdeveniment que va reunir a més de 300 personas a Madrid.

SONO va tenir la oportunitat en aquesta ocasió de participar activament, no solament proporcionant la tecnologia audiovisual i els equips, així com el personal especialista per a la correcta consecució en directe de l’esdeveniment, sino que a més vam tenir representació en una de les taules rodones. Carlos Henao, director de Marketing de Sono, va incidir en com les emocions segueixen jugant un paper crucial a l’hora de connectar amb els consumidors en un debat compartit al costat de marques com Samsung, Deliveroo, BlaBlaCar, Easyjet o Atrápalo

Equips audiovisuals, il·luminació i sonorització al complet de l’esdveniment

SONO va aportar sistemes de gestió de pantalles BARCO E2 amb taula de control EC200 y monitoratge per a la distribució de continguts en pantalla.

Per al so, es van facilitar les caixes acústiques, micròfons inalàmbrics de solapa, diadema i mà per als ponents i es va proporcionar mesclador digital de 24 canals.

La il·luminació de l’esdeveniment va servir per ambientar tant l’entrada i el hall com per vestir la sala, jugant amb textures i formes que apuntaven als laterals de la sala y al pati de butaques i que van servir de separador i encaix entre ponències i intervencions de l’auditorio.

De nou una oportunitat inmillorable d’adaptabilitat tècnica audiovisual per a un esdveniment celebrat en un enclau particular, quant a condicions ambientals, com en aquest cas, a una sala de projec ció cinematogràfica.

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat