Desde 1972

Instal·lacions
Fixes

El Temple Expiatori de la Sagrada Família

El Temple Expiatori de la Sagrada Família, declarat monument per la UNESCO. El 17 de juliol de 2005, la UNESCO, en la reunió celebrada a Durban, a la Unió Sud-africana, va decidir afegir el Temple Expiatori de la Sagrada Família a les obres que ja s’havien declarat monument de la humanitat

SONO ha col laborat en una part de les obres del Temple Expiatori amb una instal·lació fixa audiovisual, que va consistir a:

realització de la infraestructura

d’enviaments de senyal a tot el Temple: aquest s’ha adaptat a les noves tecnologies en la implantació de transmissió de senyal per Categoria 6 i Fibra Òptica.

les caixes de connexió de Categoria 6 donen servei a la monitorització repartida per tot el temple, com a reforç visual a causa de l’arquitectura de l’edifici obtinguda a partir de columnes que eviten la correcta visual.

Les caixes de connexió per fibra s’han preparat per a disposar de preses en HD / SDI, amb alta qualitat i poder realitzar enviaments de càmeres, repartides estratègicament pel temple.

S’ha canalitzat i repartit tota aquesta senyal, a un rack central, i d’est a un rack exterior.

A més, SONO hi va col.laborar en l’assistència tècnica de conduc – ció d’aquests elements per cobrir l’esdeveniment de Consagració del Temple.

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat