Desde 1972

Escenografia
televisió

“El Número Uno” (Gestmusic)

El Número Uno, nou talent show, produït per Gestmusic i presentat per Paula Vázquez, es va estrenar el pas – sat mes de març a Antena 3 en Prime time, comptant amb un espectacular jurat format per Miguel Bosé, Ana Torroja , Sergio Dalma, David Bustamante i Natalia Jiménez.

Serveis realitzats:

Instal•lació d’equips audiovisuals integrats en l’escenografia i assistència tècnica dels mateixos.

Entre la tecnologia aplicada, podem destacar:

Pantalles de Leds Barco DLite7 de dimensions 3,60 x 5,40m.

Versatubes d’ Elements Lab-Barco adaptades a la estructura de fons d’escenari amb projecció de textures de video sincronitzades amb la resta de projeccions.

Mistrips Barco de 1.500mm integrades al terra de l’escenari circular. A més de la zona dels concursants sobre dues estructures simètriques i repartides en columnes. En ambdues zones es projectaven textures de video sincronitzades amb la resta de projeccions a l’escenari.

Arcs còncaus de 19 i 17 metres de longitud, amb mòduls Led Martin LC series de 2x1m en format vertical. Aquests arcs podien elevar-se o baixar durant les actuacions al mateix temps que projecta – ven textures e imatges de vídeo sincronitzades.

Enviament de senyal a les diferents parts del muntatge amb sistemes de DVI – Fibra òptica.

Integració dels diferents processadors de senyal per als diferents productes:: P3, Vizomo, D320PL Barco… S’ha de destacar que l’adaptació i integració de les diferents estructures i productes leds a l’escenogarfia s’ha realitzat amb suports/adaptadors fets a mida en cada un dels casos. so.

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat