Desde 1972

Instal·lacions
Fixes

El Born Centre Cultural

El BCC és un nou espai cultural integrat per un conjunt d’instal·lacions polivalents, ordenades al voltant del jaciment arqueològic de la Barcelona del 1700.

Es tracta d’un espai públic que, a més de permetre l’observació del jaciment arqueològic, compta amb 4 grans sales equipades per als usos més diversos. Sala VILLARROEL: dedicada a l’exposició permanent, on s’exposen les principals troballes fruit de les excavacions del jaciment. Sala CASANOVA: dedicada a exposicions temporals. Sala MORAGUES: espai polivalent equipat tecnològicament per a diverses activitats culturals. Sala CASTELLVÍ: que acull el bar i la llibreria del Born. Serveis realitzats:

SONO ha dut a terme el subministrament, instal·lació i programació de tot l’equipament audiovisual i il·luminació destinat al projecte museogràfic.

Tecnologia emprada:

El Centre compta amb els principals avenços tecnològics que ens ofereix l’equipament audiovisual més modern:

Sistema de control centralitzat: permet l’encesa i l’apagada centralitzada de tot l’equipament audiovisual, la il·luminació museogràfica i les cortines del Centre, amb la possibilitat de que cada una de les sales i espais del Centre puguin operar de forma individualitzada, incloent la programació de múltiples escenaris de treball.

Sistemes de projecció i reproducció de vídeo de gran format: Pantalles de projecció de més de 6 metres d’amplada, videowalls de diverses mides, etc.

Guies Multimèdia amb sincronització d’audiovisuals.

Sistema de traducció simultània.

Sistemes d’àudio i microfonia, amb equipament per a concerts de petit format.

Il·luminació LED: s’ha dut a terme la il·luminació del espais comuns del centre i del jaciment, la orientació i il·luminació de peces arqueològiques i obres diverses, la il·luminació escenogràfica de la sala polivalent, els llums de servei de l’interior de les sales i la il·luminació de l’espai del Bar.

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat