Desde 1972

Escenografia
televisió

Debat Eleccions Catalunya 21D – Tv3

Pantalla de LEDs corba de 28 metres per al plató de TV3 del debat de les eleccions al Parlament de Catalunya

TV3 ha confiat de nou en Sono com a proveïdor de serveis audiovisuals per a equipar el plató del cara a cara especial amb els candidats de les formacions al Parlament de Catalunya per a les eleccions del pròxim 21.12 i que la cadena pública va retransmetre en directe el passat dilluns.

Com a fons de plató es va instal·lar una gran pantalla corba de LEDs, de 4,8 mm de píxel pitch d’ EQC i de 28 x 1,5 metres, més de 5.800 píxels de base.

Davant d’aquesta, es va col·locar un lineal de tiles en corba per a permetre la continuitat de la imatge dels grafismes de la pantalla principal, amb la mateixa resolució i de mides 20,5 x 0,5 metres, mes de 4.200 píxels de base.

Ambdues pantalles es van gestionar amb processador NovaStar 4K i es van programar amb sistema Watchout adaptant la senyal a totes dues superfícies per dotar de continuitat als continguts.

Darrera del moderador també es va montar una pantalla de LEDs Absen A3 en corba i de 4 x 2 metres, amb processador Barco Imagen Pro II encarregada de rebre les senyals directes de realització.

Pantalla de LED corba, impacte audiovisual envoltant.

Sono compta amb aquest tipus solucions LEDs personalitzades. La curvatura en la pantalla de LEDs s’aconsegueix a partir de l’adequació i adaptabilitat en el disseny dels tiles que poden configurase tant en format còncau com convex. A través de una peça reguladora, ancorat als mòduls, s’aconsegueix una curvatura homogènia d’acord amb las necessitats i sense que s’apreciïn irregularitats a la superfície de la pantalla.

Aquest tipus de pantalles de LED, especials per aquest tipus de muntatges, són solucions audiovisuales idònies si el que se busca es generar un impacte envoltant per mitjà de la imatge en espais relativa – ment petits, como podria ser un plató de televisió. També són molt habituals per captar l’atenció amb arquitectures de disseny mes atrevit, por exemple, a stands per a fires o exposicions.

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat