Desde 1972

Events

Cornellà Creació Fòrum

Sono repeteix com a proveïdor de serveis i equips audiovisuals per a una nova edició del Cornellà Creació Forum

Com a especialista en integració de serveis audiovisuals per a esdeveniment, Sono s’encarregarà també aquest any de sumministrar el lloguer d’equips audiovisuals i de facilitar el disseny tècnic audiovisual per als diferents actes que es duen a terme en el marc del ‘Cornellà Creació Fòrum’.

L’esdeveniment, que té com a objectiu promocionar el teixit empresarial de la localitat i promoure el debat i la reflexió, segueix apostant per les jornades de conferències temàtiques amb convidats de primer nivell del panorama polític, econòmic i social nacional i internacional. L’edició d’aquest 2018 ha començat amb la presència de l’exministra francesa Ségolène Royal qui, el passat gener, va inaugurar el cicle, amb una conferència sobre els tres desafiaments contra el canvi climàtic. Encara quedaran cinc esdeveniments més programats en agenda per als pròxims mesos.

Tecnologia audiovisual i realització de precisió

Sono ha aportat en aquesta ocasió la creativitat en el disseny de l’escenari on es va incorporar una pantalla de 5,18 x 3,05 de 16:9 per a projecció. Es va utilitzar projector DLP Christie de 14.000 lúmens, a més de sistemes de monitoratge i kit ENG per a donar cobertura interna de l’acte. Es va sonoritzar la sala amb 12 caixes acústiques NEXO, entre subgreus i monitors. I es va proporcionar la microfonia de diadema i solapa per a conferenciants i speakers, així com rack de premsa per a enviament de senyal.

L’escenografia s’ha completat aquest any amb un skyline dels edificis més emblemàtics de la ciutat de Cornellà integrat amb fusta i amb joc d’il·luminació canviant en contrast amb la llum ambiental de la sala.

El 16 de març seguirà la programació del actes marcats. Serà el torn del periodista i escriptor Kepa Auslestia qui precedirà el primer ‘cara a cara’ de la temporada protagonitzat per Sakia Sassen, experta en globalització i el reconegut arquitecte Lluis Vidal. Serà al Museu Agbar de les Aigües.

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat