Desde 1972

Events

Convenció D’incentius Del Laboratori Farmacèutic Libbs

Més de 1.000 empleats es reuneixen en la 5a convenció nacional de vendes del laboratori brasiler Libbs.

El laboratori farmacèutic Libbs va escollir Punta Umbría (Huelva) per celebrar la 5ª convenció nacional. Els objectius de la reunió eren transmetre els resultats de l’any, presentar els nous productes i donar a conèixer les estratègies comercials del nou exercici. Durant 2 setmanes l’hotel Barceló Beach Resort va acollir un espectacular desplegament de mitjans tècnics i humans que van fer d’aquest esdeveniment d’incentius el més gran realitzat a l’hotel fins avui.

Com a especialista en instal·lacions audiovisuals per a grans esdeveniments corporatius, Sono va fer-se càrrec de tots els serveis audiovisuals i d’il·luminació de la convenció, sol·licitat pel Grupo Marva: lloguer d’equips, muntatge, programació, assistència i regidoria. L’esdeveniment es dividia en diferents activitats i espais.

Sala Plenària

El muntatge més impactant es va realizar en la sala plenària, un auditori preparat per allotjar als 1.100 assistents.

Vam dissenyar un sistema de multiprojecció format per 9 projectors DLP de 20.000 lúmens Barco HDX W20 Flex sobre una pantalla de 42 metres lineals per 4 d’alt. En total 168 m2 de pantalla que mostraven en diferents configuracions les presentacions d’empresa, vídeos, fons… Pel blending (combinació d’imatges) de la multiprojecció es van emprar 15 llicències de Watchout i 2 sistemes Spyder X20 de Christie per a la gestió dels senyals.

Als laterals de l’escenari es van col·locar 12 pantalles de leds Absen A3 de 3,9 mm de píxel pitch de 6×1 metres per l’exposició de diferents fons i textures.

Per garantir la cobertura de l’àudio en tota la sala, es va implementar un sistema de so Meyer M’elodie amb microfonia sense fils. Destaquem també la il·luminació espectacular formada, entre altres equips, per 88 projectors robotitzats que banyaven la sala de llum, color i textures.

Llançaments de producte

L’altre gran auditori estava destinat a la presentació dels nous productes farmacèutics i es va equipar amb 3 projectors DLP de 14.000 lúmens Christie Roadster HD14K amb processadors Barco PSD 902, sistema Meyer M’elodie i microfonia sense fils.

Sessions Breakout

Les activitats programades per petits grups van ocupar més de 80 sales simultànies per les sessions breakouts. En conjunt es van fer servir més de 100 pantalles de diferents mides (50’’, 60’’…) i més de 100 ordinadors, a més a més de sistemes de so i microfonia.

Sopar

La zona del sopar incloïa 2 projectors DLP de 20.000 lúmens Barco HDX W20 Flex y sistema de so L’acoustics Kiva compost per 24 caixes acústiques, set de DJ i micròfons sense fils. Per cobrir les actuacions musicals, es van instal·lar també tots els equips de backline, així com la il·luminació espectacular i estructures de truss pel suport de tots els equips.

La convenció de Libbs en Punta Umbría va ser un èxit total, aconseguint la satisfacció de tots els seus assistents i ha tingut gran repercussió en mitjans locals i en premsa especialitzada del sector de turisme de reunions.

El turisme de negocis o MICE (Meetings, Incentives, Conferences & Events) ofereix múltiples beneficis respecte al turisme particular, entre ells un major impacte econòmic i un alleujament de l’estacionalitat pròpia del turisme vacacional.

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat