Desde 1972

Events

Convenció De Vendes Laboratori Libbs 2017

Projecció de més de 40 metres i espectacular performance amb més de 300 esferes kinetic sincronitzades amb làser.

La multinacional farmacèutica brasilera ha tornat a confiar en Sono, com proveïdor audiovisual, per a la celebració de la seva sisena convenció de vendes celebrada, per segon any consecutiu, a la localitat de Punta Umbría, Huelva, que aquest any ha congregat prop de 1.300 persones.

Sono, en col·laboració amb grup Marva i l’agència Zum Brasil, es va encarregar d’aportar la seva experiència i el seu know-how pel que fa a la completa integració dels elements de tecnologia audiovisual que van fer falta per donar cobertura a l’esdeveniment. Un acte de gran magnitud, de quatre mesos de pre-producció, i tot un repte que Sono va resoldre, una vegada més, oferint una excel·lent resposta.

Projecció de gran format

Per a la sala plenària, es va instal·lar una gran pantalla de projecció de més de 40 metres alimentada per vuit projectors Barco HDX de 20.000 lúmens equipats de sèrie amb la opció light-on-demand per a una sortida de llum flexible. Els continguts es van gestionar amb sistema Watchout i Barco E2 per aconseguir la millor qualitat d’imatge i el control absolut dels diferents elements que van conformar la presentació i l’espectacle. El so es va basar en sistema 5.1 de caixes acústiques L’Acoustic Kara i SB 28.

Per dur a terme els llançaments de producte es van montar més de 50 metres de pantalla de LEDs d’alta resolució amb gestió de continguts a través de sistema Barco E2, per dotarla del màxim dinamisme. En aquest cas, per el so es va comptar contó amb caixa L’Acoustic Kiva per line array. Es va proveïr a més de més de 100 monitors, més de 150 portàtils, projeccions, flipcharts i altres complements per a les sales break out de reunions de grup.

Sono es va encarregar de montar un escenari i de proveïr de l’assistència tècnica per a les actuacions en directe que es van dur a terme durant els sopars i els còctels a l’exterior de les instal·lacions de l’hotel on es va celebrar la convenció.

Kinetic LED Balls o l’explosió de la llum i so

Va ser, sens dubte, la part més vistosa de l’esdeveniment i una oportunitat per a Sono de mostrar el màxim potencial del seu recent adquirit producte. Les esferes de LED en moviment – Kinetic LED Lights – són opció ideal, sens dubte, per deixar la nostra audiència amb la boca oberta i les seves possibilitats, quant a quantitat d’efectes, dibuixos i estructures programables, són múltiples.

En aquestsa ocasió, es van utilitzar al voltant de 300 esferes RGB, conectades, cadasquna d’elles, a un motor DMX i gestionades a través de taula de llums GrandMa Full Size per aplicar les diferents configuracions i programació de moviment. El ball de llum i color es va potenciar amb 10 màquines làser, gestionades amb Laser Animotion i al ritme de la música en una actuació que va servir de tancament de l’esdeveniment, tot en conjunt potenciat pels més de 100 projectors mòbils i 8 màquines de fum per crear una atmosfera envoltant. Millor veure-ho.

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat