Desde 1972

Events

Concert Sagrada Família

Sonorització del concert de carilló celebrat a la Basílica de la Sagrada Família

La complexitat residia en aconseguir la perfecta sonorització d’aquest instrument, format per mig centenar de campanes de bronze que es toquen mitjançant un teclat i un pedaler. La carillonista Anna Maria Reverte, juntament amb quatre carillonistes més, van oferir un concert de gran qualitat que va comptar també amb la participació de la Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida.

Sono es va encarregar de proveïr de tot el pack de microfonia amb un total de 33 micros. Destaquen els micròfons DPA 1099 que es van utilitzar pel carilló, el micro DPA per a la solista i els set micròfons NEUMANN KM 184 per als primers violins. La mescla es va realitzar amb una YAMAHA CL5.

A més, es va facilitar una pantalla de 40 polsades per al backstage, es va instal·lar rack de premsa per al seguiment dels mitjans i es va dissenyar i configurar la il·luminació de la zona de l’altar on es va ubicar el carilló.

En total, 8 professionals tècnics, en-tre productors i auxiliars, per tal que l’espectacle fos un èxit.

El concert de Sagrada Familia s’emmarca en el XIX Congrès Mundial de Carilló celebrat, per primera vegada, a Barcelona. Es va interpretar a més una peça de Martí Carreras, encarregada especialment per a aquest Congrès.

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat