Desde 1972

Events

Cisco Connect 2017

Producció tècnica per a la celebració dels 25 anys de Cisco Espanya a Madrid

Com a especialistes en integració de serveis audiovisuals per a esdeveniments corporatius, Sono es va encarregar tant de la direcció tècnica, com del subministrament dels mitjans audiovisuales, el disseny d’escenaris, la regidoria i la coordinació amb els diferents actors implicats en col·laboració amb l’agència de comunicació Otra Cosa Global de Comunicación.

L’acte es va dur a terme el passat 11 de maig als cinemes Kinépolis de Madrid i va congregar més de 2.000 persones. Una ocasió en la qual el gegant tecnològic va aprofitar per presentar les seves novetats en sistemes per a la transformació digital en empreses al mercat espanyol.

Cortina de LEDs de 22 metres de benvinguda

Els assistents es submergien en l’univers Cisco gràcies als 22 metres de pantalla lineal de cortina Matrix, gestionada amb software Arkaos, instal·lada sota la pantalla del cine, amb la qual es volia emular un efecte de fons plagat de micropartícules, donant dinamisme a l’esdeveniment.

Sota el lema, ‘La Plataforma Digital’, la multinacional d’IT va fer èmfasi en els seus cinc eixos conductors: connectivitat, seguretat, automatització, analítica i col·laboració en un esdeveniment amb projeccions a la sala 25, la més gran del Kinépolis Madrid, i demostracions paral·leles complementàries per a partners en altres quatre sales adjacents.

Per al control d’àudio i vídeo Sono va utilitzar 14 diademes DPA, sistemes de presentació Barco E2 i la taula de mescles digital Midas Pro 1, entre d’altres. Tot això, acompanyat amb una realització de 3 càmeres Grace Valley (LDK 3000) i un control de realització HD. A la resta d’ubicacions, el so i la projecció de les mateixes instal·lacions es va completar amb taules de so i mescladora de vídeo.

El sector de la digitalització dels negocis suposarà 2,5 bilions de benefici per a l’economia europea el 2025 i un increment del 20% per a la indústria, segons xifres de Cisco. A Espanya, el valor assolirà els 350.000 milions d’euros

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat