Desde 1972

Instal·lacions
Fixes

Centre Romànic De La Vall De Boí

El Centre Romànic de la Vall de Boí es considera una peça estratègica per al procés de transformació del patrimoni històric i monumental de la vall en un autèntic producte turís – tic. Per aquesta raó, la intervenció de SONO en aquest projecte es centra en la clau d’equipament turístic, amb el propòsit de convertir-lo en el motor de dinamització del turisme cultural de la zona.

En entrar al museu, el visitant es submergeix en el món del Romànic, li captivarà la situació del país entorn a l’any 1000, “quan Catalunya es va obrir al món” en paraules de Ramon d’Abadal i Vinyals. En aquest sentit, SONO es fonamenta en la idea que el visitant pugui desplaçar-se en un conjunt de grans llibres, de mesures gegantines, col·locats més o menys desordenadament i de for – ma laberíntica, on podrà trobar diferents objectes que li permetran reconstruir al final de la seva visita les claus essencials de l’època. Per a això, s’han instal·lat diferents audiovisuals, interactius, ambientacions reals, reconstruccions dels scriptoriums medievals, projeccions fantasmagòriques, etc.

Serveis Realitzats: Realització pro – jecte executiu, instal·lació i produc – ció de continguts.

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat